4.4.2012

uusi asuni

Muutoksia, muutoksia, juhlaa ja onnistumisia.Olin päättänyt joskus aikoja sitten, että kun 10 000 lukukertaa tulee täyteen pitää jotain tradikaalia tapahtua. Viime viikolla meni kyseinen "pikkublogin" haamuraja rikki. Samalla kun muitakin pieniä rajoja ylitettiin. Esim. 200 lukua päivässä jne. Kaikki bloggaajat tietää tän FIILIKSEN.

Joten päräytin sitten uuden ulkoasun blogiin, More is too much -ideologiaa suosien. Pääsin samalla testaamaan toista uusista bloggaamista varten hankkimaani ohjelmista: Pixelmator jolla juhla oluita juodessani hikoilin ja pari tuntia tuhrustin näppärästi piirtelin uuden bannerin. Ehkäpä näiden loistavien ohjelmien myötä myös blogin funktionaalisuutta ja minimalistisyyttä ihaileva FIILIS tulisi paremmin näkyville.

Kiitos seuraajille ja uutta vaihdetta silmään.11 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!:)
  Kommentoisin useammin, jos ottaisit sanavahvistuksen pois. Ei niistä töhrykirjaimista saa useinkaan mitään selvää. Oikein munarikasta pääsiäisviikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kun luulin ottaneeni sen aikoja sitten pois, samalla kun valvonnan otin pois uusista kommenteista. Mutta toivottavasti se nyt on jo pois päältä. Ei tälläinen IT-insinööri tuollaisia asioita katsokaas osaa.

   Ne syheröt tosiaankin on yksi ärsyttävimmistä asioista mitä tiedän.

   Poista
  2. Kiitos. Ne kirjaimet ovat ihan kammottavia. Kolmannen yrityksen jälkeen yleensä luovutan, jos ne eivät mene oikein ja jätän kommentin lähettämättä.

   Poista
 2. Peesaan, näyttää hyvältä! Ja onnittelut samalla maagisen rajan ylittämisestä! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/4/12 09:46

  Tosi hieno toi banneri!! Tee mullekin, mä en osaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovin. Voisinhan minä uutta bloggaria auttaakin ja samalla ohjelman käyttöä harjoitella. Laita ennejanne@gmail.com postiin lisätietoa, kuvat, sanallinen idea, niin katsotaan mitä saan aikaiseksi.

   Poista
 4. Anonyymi4/4/12 11:25

  Jee! Mä palaan asiaan piakkoin :)

  VastaaPoista
 5. Hieman huonosti oon nyt kommentoinut...ei nytkään mitään järkevää sanottavaa. Vähän vaikea kevät mulla...ei tahdo jaksaa yhtään mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Don't worry my lovely. Ajelu kelit lähestyy sitäpaitsi ;)
   http://open.spotify.com/track/1TjUr7Inxzm83MpyvC9Iir

   Poista
 6. Well honey! Ajelee nyt kesäkumeilla töihin (myös aamupakkasessa), luistonesto välkkyen (hmm. ei muuten tänä aamuna välkkynyt)..Mut ajelukelejä odotellessa

  Kuuntelen kotona, kun töissä ei oo Spotify:a harmillisesti

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.