24.4.2012

haaste: kasvi ja kangas, niin erikoista


Nämä sisustushaasteen kuvat eivät näytä yhtään kodiltani jota olen tähän asti esitellyt, mutta sieltä nämä kuitenkin ovat. Enkö olekaan näin musta-valkoinen? Makuuhuoneen salainen soppi se siinä kukkineen ja perisuomalaisineen maisemineen esittäytyy. Tuosta koivumaisemastahan sisustaminen siis oikeastaan lähti liikenteeseen. Tuo kasvi taas on vanhempien tuoma yli-iso bambu, joka ei kuole vaikka jättäis kuukaudenkin kastelematta. PRKL

2 kommenttia:

  1. Ihana bambu. Pysyisipä meilläkin hengissä jotkut isot kukat. Jukkapalmukin otti ja nyykähti ja ilmeisesti hoidin sen hengiltä, kastelin liikaa, juttelin liian mukavia ja mullatkin vaihdoin. En edes tiedä, miten kukkia hoidetaan. Pitäisi varmaan ottaa selvää, mutta aina on jotakin muuta tekemistä.

    Niin ja tuo verho. Olisin joskus halunnut tuollaisen koivuverhon, mutta jotenkin se ei meille ole löytänyt tietään. Tykkään siitä kuitenkin todella paljon, vaikka itsekin kannatan sitä mustavalkoharmaata sisustusta. Se on kätevä sisustus, koska siihen voi halutessaan yhdistellä värejä. Jos värit kyllästyttävät, ei muuta kuin verhot kaappiin.

    VastaaPoista
  2. Hauska nähdä, että joku tykkää kukkasestani. Tuon tappaminen on kyllä ollut erittäin hankalaa, mutta yritän sitä kesällä tosissani.

    Kesällä joutuu myös arpomaan, mitä tuolle ihanaiselle verholle tekee

    VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.