20.4.2012

tauluhylly1h+kk projekti alkaa olemaan lopuillaan ja sain asennettua neljä kuukautta sitten juuri luvatun tauluhyllyn seinälle. Samalla tietenkin pieni osa tauluistakin pääsi vihdoinkin seinälle. Huvittavaa on, että puoli vuotta sitten kun sain tehtäväkseni sisustaa tätä yksiötä, ei tauluja ollut oikeastaan yhtään. Nyt on sitten niin paljon, että osa jouduttiin laittamaan sängyn alle piiloon. Havaittavissa oli TAAS se perinteinen, liian paljon kaunista, KAIKKI esille ilmiö. Yritäpä siinä sitten toppuutella vieressä.

Itse The Hyllyn asennuksen lisäksi pitää omalle ansioluettelolleni ottaa näistä kuvista nepat -taulun ja joululahjaksi kyhätyn kisuli-taulun tekeminen. Tosin isoimman huomion minulta saa kyllä tuo kauppakassista kyhätty "taulu". Jag gillar.

6 kommenttia:

 1. Pitää kyllä sanoa, et tauluhylly on jotain todella nerokasta. Jostain syystä vasta tänne nykyiseen asumukseen moinen saatiin laitettua. Vaikka täällä on ollut aiemmin monenlaista taulua seinällä, ei niiden pienten naulojen reikiä edes huomaa lautaseinistä. Uusissa taloissa nämähän on aivan ehdottomia, kun ei haluta tehdä reikiä seiniin tauluja varten. Tauluhyllylle kun voi muutoksia tehdä pienilläkin asioilla, ei tarvitse siis taulun paikkoja seinillä muuttaa ja tehdä lisää reikiä.

  Loistava idea toi kauppakassi! Tässä päästäänkin siihen mitä itsekin jossain vaiheessa miettinyt, että tarvitseeko tauluhyllyllä olla välttämättä yhtään taulua? Meillä on erikokoisten kehysten lisäksi myös olohuoneen kello tauluhyllyllä.

  Nyt kun tuo kynttiläkausi taitaa olla jo vähän ohi, pitäisikin keksiä aika moneen paikkaan jotain muuta, tuo kauppakassi ehkä vähän avarsi pelikenttää mitä kaikkea sitä voikaan esille laittaa ;) Ehkä mekin keksimme jotain ei niin perinteitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tackar Petteri! Et varmaan arvaakaan miten paljon lämmittää mun kylmää sydäntä, että mun kauppakassi saa kehuja, toi sisustaminen kun ei ole meikäläisen vahvuuksia, vaan suurin vastuu on ennellä.

   Poista
 2. Omassa asunnossanihan minulla on olohuoneessa taulukiskot, mistä taulut laitetaan roikkumaan. Minusta se on hiukkasen vielä parempi ratkaisu, mutta toisaalta täysin eri tyylinen. Siinä ei tauluja/julisteita laiteta limittäin, mutta taulujen vaihdeltavuus on aivan loistava ja kokoseinä on leikkipaikkana.

  Ja eihän tuon tarvitse olla tauluhylly... kutsutaan sitä vaikka "pientavarahyllyksi" :)

  Voin arvata, että joku ilahtuu kovasti tuosta kauppakassi-taulun tykkäämisestä.

  VastaaPoista
 3. Kiva hylly ja tauluistakin tykkään - paljon! Kauppakassitaulu on huippu. Olen "syyllistynyt" itsekin tekemään tauluja kauppakasseista, mainoksista ja matkaesitteistä ja ties mistä roinasta. Hyvää kierrättämistä mielestäni.

  Mistä kannattaisi ostaa tauluhylly, joka olisi hyvä ja kohtuuhintainen? Haluaisin meillekin uuteen kotiin tauluhyllyjä. En halua tehdä reikiä uusiin seiniin. Entisessä asunnossamme oli taulukiskot ja en pitänyt niistä naruista, vaikka muuten keksintö onkin mainio ja säästää seinien pintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tauluhyllyt ovat tutusta turvallisesta IKEA:sta ja hintaa taisi olla 9.90e Ei siinä ainakaan vararikkoa pysty tekemään :)

   Poista
  2. Voi kiitos tiedosta. Menen kyllä seuraavalla kerralla Ikeassa käydessäni kysymään myyjältä, missä niitä on. Viimeksi yritin etsiä niitä itsekseni ja ajattelin, ettei niitä vaan ole ja unohdin asian jo puolivälissä myymälää. Kaikkea muuta roinaa tulikin ostetuksi.

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.