12.4.2012

Prinsessaportaiden evoluutio osa4


Keltainen ei todellakaan ole POP, vaan aito oikea prinsessojen väri, pinkki. Palataan siis... prinsessaportaiden pariin, sillä muutosten tuulet on puhaltaneet ja tuoneet mukanaan... paljon tavaraa.

Aikaisemmat osiot: osa1, osa2 osa3

Ylähyllylle sijoitettiin turvapaikkaa hakenut Nalle (koska taloudessa asuva kissa(t) on välillä hoivannut ja kurittanut tätä hieman liikaa), joka on asukkaan äidin peruja. Ja mitä olisi akateemisen ihmisen koti, jos siellä ei olisi läjäpäin kirjoja osoituksena suuresta viisaudesta.
Siksikö osa roskaromaaneista piti laittaa esille hyllyyn?

Luhta on edelleen mukana. Aiemmin hyllyssä olleet Luhtakorit siirrettiin kylppäriin ja tilalle tuli pyöreitä muotoja. Lehtikori vaihdettiin Piirongista (aleksilla) löytyneeseen metalliseen viritelmään, mutta niistä viis vuotta vanhoista naistenlehdistä ei kuitenkaan päästy eroon (vielä). Hajuvesien alunen on löytynyt jostain Porvoon miljoonista sisustusputiikeista ja on kai se miehisin objekti hyllyssä pinkkien rasioiden vieressä.

Tavaraa alkaa ainakin hyllyssä olemaan, joten saa nähdä millainen on evoluution viimeinen osa? Kehittyykö se vain? Ja tarkoittaako kehitys tavaran tunkemista yhä tiukemmin hyllyyn? Tulevatko kaikki turhat tärkeät purnukat takaisin? Kuinka monta kirjaa tuonne ylähyllylle saakaan pinottua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mä en pure.