4.4.2012

Prinsessaportaiden evoluutio osa3


Prinsessaportaiden evoluutio etenee suunnilleen samaa tahtia kuin ihmislajin kehitys silloin joskus muinoin, eli helvetin hitaasti, mutta nyt vihdoin on taas jatkoa luvassa. Täältä voit vilkaista miltä edellinen vaihe näytti.

Prinsessaportaiden ylähyllyt oli pitkään melko alastomina, mutta ei suinkaan koruttomina. Ylähyllyä pääsi kaunistamaan Illums bolighusista Tukholmasta ostettu korupuu (ja siinä tietenkin muutama halpiskääty, kuinka turhaa). Block -valaisin viihtyi jonkin aikaa myös prinsessahyllyssä ennen kuin se siirrettiin lipastolle.

Aluksi tyyli tosiaan muistutti hieman omaani, ei paljoa krääsää. Less is more. Mutta koska asunnon haltija on hamsteri, tulee hyllyt pian notkumaan roinaa ja yksittäiset esineet vain häviävät sekaan. Tosin tietäähän sitä jokainen itse mitä kaikkea kivaa sieltä joukosta voi löytää jos oikein jaksaa etsiä.

Seuraava evoluution vaihekin alkaa olemaan aika valmista ja tulen esittelemään sen aika piakkoin. Karkaakohan silloin jo mopo kädestä?

2 kommenttia:

 1. Mun on pakko vinkata sellainen sisustusvinkki joka kävisi näiden prinsessaportaiden päälle, tai sitten sun musta - valko - punaiseen, jossa harmaan sävyjä sisustukseen =)ja samalla menisi hyväntekeväisyyteen rahat...Kiondo - kori
  http://www.amnestystore.fi/product/164/kiondo-kori

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava vinkki! Tuohan on vielä ihan hyvännäköinenkin.

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.