9.4.2012

haaste: taso ja lipastoJo lähes tuskallisen pitkältä tuntuva sisustuskuvahaaste jatkukoon. Aikataulu tosin pettää ja pahasti. Nyt kuitenkin lipastot näkyvissä... jing ja jang.

Musta (ikea PS) sai sisäänsä viikonlopun aikana myös mikron, joten on nyt osa länsi-siiven keittiötä. Valkoinen BESTÅ pitää sisällään sitten kaikki muut elintärkeät laitteet: vahvistin, PS3, XBOX360, reititin, verkkokovalevy, parit laturit ja ihan liikaa johtoja.

6 kommenttia:

 1. Heippa! Meillä näyttää olevan sama värimaailma ja bongasin sinulta monta kivaa ideaa, joista tuo Block-valaisin on pyörinyt mielessäni jo pitkään. Jotkut vaan sanovat, ettei se ei olisi pitkäikäinen ja siihen olisi vaikea saada uusia lamppuja. Mikä on sinun kokemuksesi? Taidanpa piipahtaa täällä toistekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain lukemaan. BLOCK -valaisin on kyllä lähes pomminvarma toiminnaltaan ja käyttää sisuksissaan ihan normaaleja "uuninlamppuja", joita saa ainakin kaikista sähköliikkeista jne. Äärettömän yksinkertainen ja tyylikäs valaisin. Suosittelen.

   Poista
 2. Tyylikästä! Ai että sulla on kadehdittavan kaunista (=tyylikästä) teknologiaa. Ja Block. Ihanuus, jonka minäkin kotiutan mielelläni. Ja Ikean Ps ja Bestå... Viitsiikö tätä huokailua edes enää jatkaa.

  Ps. Taas mä tunnustin, käyhän kurkkaamassa blogissani. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista tunnustuksesta ja kauniista sanoistanne.

   Poista
 3. Lasi Bestån päällä näyttää älyttömän hyvältä!

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.