5.3.2012

sisusta mun keittiö, Kiitos

Aikaisemmassa keittiö postauksessa kaipailin jo apuja keittiön takaseinän kanssa. Ongelma ei ole todellakaan hävinnyt vielä, vaikka muutaman kivan idean sainkin. Jotta saisin hieman lisää ehdotuksia,  piirsin omin pikku kätösin keittiöstä kuvan johon voi sitten hahmotella keittiön tulevaisuuden.

Piirrä ja väritä! Sisusta siis...

Vaatimuksia:
- Mikro pitäisi saada tuonne jonekin (jotta minäkin saisin lämmintä ruokaa) ja se saa myös olla erillainen kuin tuo vanha.
- Värit; valkoinen, harmaa, musta ja punainen
- Leveys n. 146cm

Kuvat ja ideat ennejanne@gmail.com
Parhaat ideat pöllitään ja niitä juhlitaan sitten yhdessä kuohuvan kera!

3 kommenttia:

 1. Anonyymi6/3/12 09:52

  Ny loppu se mikro ruokailu ja alat opettelee tekee sitä ruokaa. Mikro piiloon astiapesukoneen vasemmalla puolella sijaitsevaan kaappiin, tosin ropleemia ehkä tulee mikron oven avauksen kanssa mutta niitä hodareita sä lämmität kuiteskin ainoastaan ;) tai sitten hylly tai jopa yläkaappi jos mahtuu ikkunan tienoille. Jos meinaat jotain yläkaappeja sille tyhjälle seinälle (lieden vasta päätä oleva seinä) sinne mikro piiloon.

  PS. palauta mittanauha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota ehdotusta mikron piilottamisesta olen vakavissani harkinnut. Ongelmaksi nousee vähäisten kaappitilojen väheneminen olemattomiin.

   Ja tuolle vastakkaiselle seinälle en kaappia ole ajatellut, vaan lähinnä upotetun paikan "integroitavalle kodinkoneelle" Tämä tosin vie tilaa pois eteisenkaapista.

   Ja kyllä minä lihiksistä enemmän pidän ;)

   Missä on kuva????

   Poista
 2. En löytänyt sulle ideakuvaa netistä...olen yrittänyt kyllä...mikro piiloon (kyllä).

  Ideani tuolle päätyseinälle oli maalaaminen/tapetointi. Tapetin valitseminen olisi kyllä sinänsä haaste tuon ikkunan vuoksi...

  Varsinainen "juttu" olisi kuitenkin päätyneinän teemaan sopiva kaihdin ikkunan eteen...kaihdin olisi siis se varsinainen katseen vangitsija sillä seinällä...ikään kuin taulu seinällä. En vain löydä ideakuvaa kokonaisuudesta mitä haen tässä.

  Esim. linkin takaa löytyy firma joka valmistaa "kuvakaihtimia" itse valitsemastaan kuvasta
  http://www.verhomatto.fi/verhopalvelu/saelekaihtimet-suomesta/kuvakaihdin

  Alkuperäinen idea siis on vain mun mielikuvituksen tuotetta.

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.