25.2.2012

keittiö

Olohuone on kaikessa keskinkertaisuudessaan varsin mielyttävä jo, joten on aika palata toiseen kahdesta murheenkryynistäni. Eli keittiöön.

Ei se siis mikään ihan kauhea ole, mutta se on niin kesken. Kaikkia pikku juttuja siellä täällä. Kaapin ovet on vaihdettu ja tiskikone vaihdettu integroituun. Tavaroiden määrä on vähennetty minimiin ja värimaailmaksi valikoitunut valkoisen ja mustan kaikki sävyt :D

MUST DO list
1. Sokkelien tekeminen loppuun
Hieman on jäänyt tuo pesukoneen asennus kesken ja metalliosat paistaa omaan silmään TODELLA ärsyttävästi.


2. Valaistus
Tuo perinteinen loisteputki valo on KAUHEE ja tilalle olenkin jo ostanut IKEAsta ledi valot kaappien alle kuukausia sitten, mutta pitäs vielä jonkun asentaakin ne.

Roskis kaappi ja valaisin, EI HYVÄ
3. Roskiksen ovi
Roskiskaapissa on vanha kiskosysteemi ja se ei toimi ja mene ihan kunnolla kiinni. Tämä saa muuttua erillaiseksi, kunhan vain saan senkin aikaiseksi.

4. Takaseinä
Takaseinältä löytyy ihastuttava ikkuna, mutta kyseisen ikkunan takia säilytystila on varsin rajallinen. Seinällä oli muuttaessani hylly. Se sai kuitenkin lähteä varsin nopeasti ja nyt seinä on ihanan yksinkertainen. Jotain kuitenkin tarvitsisi tehdä ja olenkin miettinyt seinän maalaamista ja teettää kyseiseen tilaan mittojen mukaisen hyllyn.

Vähän, mutta silti liikaa.

5. Kahvinkeitin ja mikro
Rumia ja vanhoja kummatkin, kahvinkeitin saisi olla mallia BOSCH (samaa sarjaa kuin muutkin keittiön pienlaitteet)
Hanakin voisi vaihtua tyylikkäämpään

Tämä ihastuttava taulu ei tule tälle seinälle.


APUJA TARVITAAN!

Mitä sinä tekisit täällä? 
Minkä värinen takaseinä voisi olla? (musta, harmaa, punainen)
Minä haluan ideoita ja nyt juuri sinä saat kertoa mitä tulisi tehdä. Kuvalliset ideat suoraan sähköpostiin ennejanne@gmail.com

3 kommenttia:

 1. Mun blogissa on sulle haaste. :)

  http://whitefresh.blogspot.com/2012/02/nippelitieto-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta ja tervetuloa lukemaan leimiä blogiani.

   Poista
 2. Voi tsiisus, ihana keittiö sulla! Toki mun mielipiteeseen vaikuttaa aika tavalla toi oma keittiö. ;) Jotain kontrastia näkisin itse seinällä, ehkä sitä harmaata, ei liian vaaleaa?

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.