9.2.2012

Vieraissa: Komee kolmio osa2

No nyt on päästy ihailemaan mitä tapahtuu kun perus 70-luvun kerrostaloasunto pistetään uuteen uskoon ja vanha tuttu systeemi, missä jokainen huone on oma kolonsa muutetaan tämänpäivän suvaitsevaan ja avoimeen makuun sopivaksi yhteistilaksi. Moukari käteen ja seinät alas. Hyvä! Lähdetäänpäs vierailulle.

Yksi huone mistä näitä seiniä alas hakattiin oli keittiö, joten sinnehän sitten sattui tulemaan täysi remontti myös. Remontissa perusideana on toiminut vaaleus tai oikeastaan valkoisuus ja tätähän lopputuloksesta löytyykin.

Eli aloitetaanpas tupatarkastus keittiöstä, missä isoin työkin on tehty. Keittiö on hankittu budjekti ystävällisestä IKEA:sta ja koostuu kiiltävän valkoisista ovista ja aivan uskomattoman isosta määrästä kaappeja ja laatikostoja... ainakin kolme kertaa enemmän kuin mun pikku keittiössä.
(Katkeruus kaunistaa)


Lasinen välitilan seinämä on COOL

Lisätilaa kaikelle turhalle keittiökrääsälle tuo myös keittiön saarake, jonka päällä roikkuu loistovalinta valaisin... hmmm joka on hankittu (jostain paikasta)
Yksinkertaiset ja valkoiset sälekaihtimet TOIMII


Viinillä fiilikseen.

Kaikki keittiön koneet ovat myös IKEA:n valikoimaa ja tuntunut toimivan ainakin parikuukautta. Tyylikkyys näissä ainakin on kohdallaan ja oma integroita tiskikoneeni on kyllä ollut loistovalinta.

Ja kuten kuvista näkyy, niin täällä keittiössä mahtuu tekemään (siitä johtuu myös mahdolliset sotkut)
Osaan keittiön kaapeista oli valittu huurrelasiset ovet, jotka ovat ihan kivat kun niiden sisällä on valot.

Makuuhuone
On lähes täysin valkoisen keittiön vastakohta. Tummaa tapettia ja tummia verhoja. No tosin näiden vastapainona löytyy maitolasisetliukuovet omaava vaatekaappi ja on kuvien jälkeen muutakin valkoista tullut makkariin tietojeni mukaan (=itse ollut mukana valitsemassa)

Mutta annetaan kuvien puhua puolestani.
Hieman yksinkertaisempi päiväpeittonkuosi ja näkymä on loistokas.
Kaappitilaa on riittävästi :)

Uusitusta eteisestä en muistanut kyennyt kuvia räpsiä ja olohuoneessa oli niin paljon sensuuria vaativia asioita, niin kuvat jää sieltä osin postaamatta. Ja saanpas minäkin syyn uuteen vierailuun.Väsynyt bloggaaja kiittää tarjoiluista
TOP5 jutskat:
1. Keittiön yksinkertaisuus ja valkoisuus
2. Eteinen
3. Makuuhuoneen kaapisto
Sehän on oikea ylellisyys kun makuuhuoneeseen ilmestyy seinän täydeltä liukuovellista kaappitilaa. Nyt on paikat Honda-paidoillekin.
4. Keittiössä säilytystilan määrä
5. Harmonia muidenkin huoneiden kanssa

Kiitän isäntäväkeä asunnon esittelystä ja erityisesti siitä, että juomatarjoilu oli erittäin toimiva ja sohva tosiaankin toimii hyvin myös petinä asunnon ihastelusta väsyneelle.

Osa kuvista isäntäväen ottamia.

3 kommenttia:

 1. Kiitos tästä huomiosta, jonka asuntomme on saanut. Projektihan on kesken...=D...ideoita on edelleen toteuttamatta, kuten makuhuoneessa yksinkertainen (ei mitään verhohärpäkkeitä) pylvässänky (puusepälle töitä. Ottilian blogissa oli eniten mun ajatusta miellyttävä sänky.
  http://ottiiliansisustusajatuksia.blogspot.com/2009/03/mahtava-pylvassanky-ei-turhia-rimpsuja.html

  Vaatekaappeihin (erityisesti molempien Honda paidoille) on paikkansa, vaikka pihassa nykyisin komeileekin japanilaisen sijasta saksalainen kaunotar...Mut tää ei oo mikään autofoorumi. Suosittelen Ikean Pax:ia. Itse sain suunnitella sisustuksen ja kaappi tilaa löytyy nyt riittävästi molemmille. Ennenhän mun vaatteeille oli kokonainen pukeutumishuone ;) ...Työhuone/vierashuone/varasto huone. (Nyt tällä huoneellakin on työn alla omassa mielessä suunnitelma)...ehkä joku päivä toteutan senkin suunnitelman.

  Makuhuoneen tyyliä paljon määräsi mun Ruotsista suomeen raahaama 1700 - 1800 luvun kirjoituslipasto, pari muuta perintökalustetta, joista toisen tosin kunnostin ja uudelleen maalasin, toinen odottaa vielä uusia vetokahvoja...(eivät näy kuvista). Ihailen kovasti valkoisen yksinkertaisen tyylin lisäksi boheemia tyyliä...viktoriaanista tyyliä...(Lisää myöhemmin tätä selitystä)

  VastaaPoista
 2. ...Saarekkeen yläpuolinen valaisin ostettiin kodin 1 ja on Eglon (Eglo)Troy valaisin...Olohuoneen valaisinten jatkoksi...Olohuoneen valaisimet löytyivät Innojoen (Innojok)mallistosta: Pisara - nimiset.
  http://www.innojok.fi/sisustus/valaisin.php?valaisin=274&kuvaid=95

  Onneksi blogia pitävä tyyliniekka on antanut hyviä ajatuksen aiheita, jos on meinannut tulla ylilyöntejä...jotkut ajatukset kytevät yhä, jotkut näkyvät sisustuksessa jo toteutuneina ratkaisuina. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tajuska lisäyksistä... enhän minä muista enään noita yksityiskohtia.
  Tuo koristeellisen tyylin yhdistäminen yksinkertaiseen skandinaaviseen tyyliin saa aikaan varmasti harmaita hiuksia. Yksityiskohdilla tämä kuitenkin on helpostikin toteutettavissa ja lopputulos tulee olemaan varmasti hieno ja huomiota herättävä.

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.