1.2.2012

ääntä ja näköä

Taas mä haaveilen jostain mihin ei ole varaa. Väärin.
Ja tällä kertaa haaveilun kohteena on kasvanut scandynan kaiutin mallisto. Eli siis kyseessä on sama sarja, mitä minulta löytyy jo ennestään 4kpl kirkkaan punaisina. Miksi siis haaveilen?
Elokuva käytössä takakaiuttiment ja etenkin keskikaiutin ovat pakollisia herkkuja. Ja jos en olisi jo vihatuin asukas taloyhtiössä, niin subbarin pitäisi kanssa jytkiä jossain päin olohuonetta TIETTY.
Bigpod, Smallpod, Minipod

Mutta voi F**K. Sisustus intoiluni takia en uskalla ottaa hyötykäyttöön vaatehuoneessa jo kaksi vuotta pölyttyttymässä ollutta toista paria kaiuttimia. Seinäkiinnikkeetkin löytyisi, joten olisi aika simppeli homma saada takaäänetkin toimimaan. Punaiset pyöryläiset kuitenkin katonrajassa kiinnittää liikaa huomiota ja pilaisi harmonian :) ...vai pilaisiko?
Saman valmistajan DROP-kaiuttimet voisin laittaakin valkoisina roikkumaan katosta ja näitä himoitsinkin jo viime vuonnakin.


Drop

Niin ja se laajentunut mallistohan sisältää siis minun omistamien Minipod kaiuttimien rinnalle tulleet SmallPod ja BigPod kaiuttimet. Kyseiset mallit ovat samanlaiset muotoilultaan, mutta vain erikokoisia mitoiltaan. BigPod kaiuttimet sopisikin loistavasti tämän hetkisten paikalle ja toisi samalla hieman lisää matalia taajuuksia.

Scandyna Minipod
Eikä mallisto vielä tähänkään lopu, vaan tarjolla on myös MEGApodit. Ja nämä ovatkin aika MEGAmaaliset ja minusta aika MEGArumatkin
Megapod pitelee sylissään minipodeja


Tietenkin voin aina myydä nuo toiset punaiset pois ja tehdä uusia hankintoja. Myynnissä olisi siis scandynan MiniPod kaiuttimet punaisena (väri on TODELLA lähellä vuoden 2012 trendisävyksi valittua PANTONEn sävyä) Moderniin kotiin loistovalinta höystettynä hifitasoisella äänenlaadulla.

2 kommenttia:

 1. Dropit on hauskan näköiset. Sun scandynan kaiuttimissa parasta on se äänen laatu...mun punainen sisustuskausi oli jokunen vuosi sitten.Silloin olisin ollut enemmän kuin kiitollinen punaisista kaiuttimista, joissa vielä hyvä äänikin =)...

  Ääni on todellakin osa elokuvanautintoa (musiikista nyt puhumattakaan)...mut yleensä ottaen tosi rumia vempaimia. ..paitsi että viimeaikoina myös minä olen ihastellut muutamaa sarjaa: DLS (ollut jo viime syksystä) ja sitä sarjaahan meillä olemassa subbari (10 tuumainen) ja taka kaiuttimet.
  http://www.laatulaite.com/DLS.htm

  Myös audiopro:n langattomat,valkoiset, nahkapäällysteiset kaiuttimet viehättävät kovasti...en löytänyt linkkiä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2/2/12 17:46

  DLS Qboxit kyllä meille tarjosi Autostudio joten DLS Qbox kaiuttimia hamuavat voivat heiltä kysellä.

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.