15.3.2012

keittiön suunnitelmia osa3

Kahdessa viimeisessä suunnitelmassa huomio keskittyy lähinnä mahdollisten hyllyjen käyttöön päätyseinällä. Tämähän antaisi mukavasti lisätilaa purnukoille ja erinnaisille esineille. Käytännöllistä.
Mutta haluanko käytännöllisyyttä vai silmiä hivelevää yksinkertaisuutta :)

Suunnitelma 5

Punainen seinä, mahdollisuus sekin.

Kuva hämää ihan pikkusen ja oikealla ei tuo ikkunan ja seinän väli ole noin iso. Vasempaan reunaan tosin saisi helpostikin pieniä hyllyjä pinottua ja sitten sinne näkyviin purnukat ja spagetit.
(Tai spagetit voi unohtaa, kun en minä kuitenkaan niitä osaa valmistaa)

Suunnitelma 5

Suunnitelma 6

Ehkä realistisin ja käytönnöllisin suunnitelma. Ja tähän muistin piirtää tuhertaa myös viinipullojen telineen. Tässä suunnitelmassa on mahdollista toteuttaa varsin maukas valaistus, jos hyllyjen alle asentaa ledit kuten muidenkin kaappien alle on tulossa. Mutta onhan tuo aika tavanomainen.
Ja ehkä esim. jokin pieni esine on se riittävä punaisen pisaran lisäys tähän KKhon.

Suunnitelma 6

Voitte muuten nyt huokaista syvään, enempää ei tule suunnitelmia. En kyllä tiedä olenko tullut paljoakaan valaistuneemmaksi näistä suunnitelmista, vai sekoittivatko nämä vain lisää. Viikon päästä esittelen kuitenkin valmiin suunnitelman ja uskon sen sisältävän erikoiselta tuntuvan ratkaisun kaikille. Sain aivan loistokkaan idean ja sen toteutus näyttää täysin mahdolliseltakin vielä.

3 kommenttia:

 1. Suunnitelma 5 ja 6 mixi ois kiva...

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin siitä aikaisemmasta suunnitelmasta missä oli tumma seinä ja punaiset sälekaihtimet, mutta nämä on käytännöllisempiä ja kivoja ratkaisuja. Sekoita vähän, harmaa seinä, punaiset sälekahtimet, hyllyt (ei liikaa pari kulmaan ja tuo ns. "tilanjakaja" hylly) Silloin olisi väriä, kontrastia ja käytännöllisyyttä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta. Tällä viikolla selviää, miltä tulevaisuus näyttää keittiön osalta.

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.