9.3.2012

blogi vinkki 3

Taitaa olla taas aika esitellä yksi hieno BLOGI.

Tällä kertaa esittelyn ansaitsee Rintsikka.
Nimi voi johtaa hieman harhaan ja äkkiseltään voisi luulla tämän olevan yksi niistä sadoista tuhansista muotiblogeista, missä esitellään henkkamaukkarättejä jonkun teinin päällä. Onneksi ei ole.

Hieman tuumailtuani nimi tuntuukin aika loistavalta. Omiin lukulistoihin kuuluu ainakin viisitoista erillaista variaatiota valkoisen (white) ja mustan (black) sanan käytöstä blogin nimessä ja ei niitä erotakaan toisistaan.

Nimi on siis loistava... ja sisältö erittäin asiallista. Blogihan on erään perheen yhteinen juttu ja parasta antia onkin isännän postaukset esim. aiheesta. Viihdelaitteet katseelta piiloon
Monissa blogeissa unohdetaan, että televisiot, pleikkarit, kannettavat jne. ovat osa kokonaisuutta ja myös niille kannattaa tehdä jotain. (Tietokone ongelmista pääsee eroon hommaamalla Macin)


Tekstit ovat asiapitoisia ja niissä on paljon DIY ja vinkkipohjasia juttuja. Parasta. Pariskunnan asumuskin on hieno ja sisutus ajanmukainen, remontoitu vanha rintamamiestalo vaalealla sisustuksella.


Kuvat ovat vähintäänkin tasokkaita ja kuvauskalustokin näyttää olevan myös asiallista. (Vaikuttaako tämä jotenkin muka blogin hyvyyteen? -TOTTAKAI) Ilo katsella ja lukea.

Joten suosittelen muillekin tutustumista rintsikoiden sisältöön.

1 kommentti:

  1. Kiitos hyvästä vinkistä! :)

    Mun tuli tehtyä blogia aloittaessani se klassinen virhe, että en tutkinut muiden blogien nimiä kovinkaan paljon, joten nimeksi valikoitui juuri tuollainen hyvinkin massaan hukkuva nimi. Lisäksi, meillä ei nyt edes niiiiin valkoista ole, mutta talo on ulkoapäin valkoinen niin siitä se vaan tuli. On se vähän jälkikäteen ottanut päähän, mutta olisi se hankalaa enää alkaa vaihtamaankaan.

    VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.