14.3.2012

keittiön suunnitelmia osa2

Värityskynä on tehnyt töitä voimakkaasti, joten tarkastellaanpas hieman lisää erillaisia ehdotuksia. Aikaisemmat ehdotukset löytyy edellisestä kirjotuksestani.

Suunnitelma 3
Tämä suunnitelma on yksinkertaistamisen ruumiillistuma hillitympi. Seinä on valkoinen ja mikro on poissa. Lisäksi suunnitelma sisältää kolme muutakin pikku ideaa:

1. Keskeltä keittiötä on riippusiirretty tason päälle himoitsemani MUUTOn E27 valaisin. Valoahan tästä ei tule juuri laisinkaan, mutta tunnelmaa sitäkin enemmän (ja minullahan on ostettu jo ledi valot kaappien alle valoa antamaan)

2. Tuskin kukaan tajuaakaan, mutta yläkaapistorivin pidentäminen yhdellä ovella. Siis pelkällä valeovella. Tämä voisi tehdä keittiöstä pidemmän näköisen

3. IKEAn KVISSLE -säilytysratkaisut. (kuvista ei taida tunnistaa) Äärettömän laadukkaan tuntuisia tuotteita mattavalkoisella pinnalla. En ole vain varma haluanko YHTÄÄN puun sävyjä keittiöön.

Suunnitelma 3

Suunnitelma 4
Nyt taas leikitään väreillä ja testataan voisiko takaseinä olla jotain muuta kuin tasaisen värinen. En tosin taida itse olla tämän raidallisen ratkaisun kannalla. Jokin valkopunainen ruututapetti olisi makea, mutta koska seinä on karkealla lasikuitutapetilla, ei tapetointi ole vaihtoehto. Eikä myöskään struktuurimaalaukset.


 
Suunnitelma 4


Mites valaistus? 
Riittääköhän riippuvalaisin vai pitääkö pitäutyä perinteisissä spoteissa katossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mä en pure.