21.3.2012

pinkkejä piristeitä


 

Nämä kuvat eivät ole luotani, vaan 1h+kk projektista, joka ei tosiaankaan ole lyöty mihinkään jäihin talven ajaksi. Tosin pieniä pinkkejä piristeitä tännekin on kaivattu. Tämä on kuitenkin The paikka missä suurin osa minunkin sisustamisista on tapahtunut. (Omaa kun ei ole varaa sisustaa) Ehkä voinkin esitellä samalla muutamia tänne tehtyjä hankintoja. Projektin puitteissahan melkein kaikki on pistetty uusiksi. Viimeisin iso hankinta on tuo IKEAn PS-lipasto (jonka pöllisin täältä itselleni, jos olisi tilaa) Tilaihme, minne saa piilotettua kaiken turhan tarpeellisen.


Viime vuoden puolella tuli äherrettyä myös marimekon Vattenblänk -kankaasta seinälle taulu. Jossa onkin mukana, kaikki sisustuksessa käytetyt värit, myös IHQ pinkki

Sopivia värejä onkin käytetty myös viime viikonlopun Moko ostoksissa (kyllä, samoja laatikoita kuin minullakin viime postauksessani). Mutta laatikoiden lisäksi tänne tuli myös aivan loistava kirja-säilytyshässäkkä


Lupaan lähiaikoina postailla 1h+kk projektinkin muutoksista paremmin, sillä myös prinsessaportaat ovat saaneet kärsiä muutoksista.

7 kommenttia:

 1. Iso kiitos tästä taulupostauksesta! :) Kangas näyttää seinällä TOSI hyvältä!

  Innolla odotan, että meidänkin kangas saadaan seinään. Tosin voi mennä hetki, kun taulusta pitäisi tulla vähän isompi viritelmä. Saa nähdä mitä saadaan aikaiseksi vai pitääkö kutsua isäukko apuun... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaukseesi liittyenhän havaihduinkin, että kangastaulu pitää saada heti näkyville. Versiotanne odotellen.

   Tekemisessä haastavinta on kehysten teko. Itsehän ulkoistin sen 7artille, mutta sentään itse nidoin kankaan paikoilleen.

   Poista
  2. Juurikin ne kehykset on se haaste. Edellisessä kodissa meillä oli rappusten seinustalla Marimekon Kaiku -kangas, johon itse väkästeltiin kehykset. Ihan ok ne oli, mutta alkoivat kyllä vähän vetämään kieroon. Kuvalla oli kumminkin myös se parisen metriä korkeutta. Mutta, jospa nyt osattais korjata aiemmat virheet.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tack för din kommentar, det var ett riktigt fynd.

   Poista
 3. Wow, näyttääpä mun koti kivalta noissa kuvissa. Ei yhtään niin sekamelskalta kuin oikeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on kun sisustaja (siis siivooja) tulee paikalle.

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.