10.2.2013

Suunnitelma

Keskustan kämpän suunnitelma on on ollut paperilla päässä jo jonkin aikaa ja jotain suunnitelmakuviakin olen jo aikoja sitten väkertänyt. Tietenkään en tänne asti ole niitä saanut tuupattua, joten pistetäänpäs suunnitelmat vihdoinkin näkyviin.

Ensimmäinen suunnitelma tilansuhteen näytti tältä (käsin piirretty johonkin laskun takaosaan, tottakai)
Sohva ja pari nojatuolia, sekä ehdottomasti pyöreä pöytä. Takaseinällä paljon tauluja ja muuten varsin maltillista värien ja esineiden esille laittoa (jotta ei tarvitse hikoilla siivotessa)

Lopulliset visiot on kuitenkin hiukan tuosta muuttunut, tosin järjestys on säilynyt samana.

Tällä suunnitelmalla homma esiteltiinkin omistajille.

Televisio on sijoitettu sivuseinälle, koska...
1. Se ei vie kaikkea huomiota
2. Sitä voi katsoa myös alkovista
3. Jäljelle jää iso seinällinen tilaaIso Seinällinen tilaa hyödynnetään vaatteiden ja The baarikaappi tuotteiden säilyttämiseen ja on hoidettu Bestå -kaapistolla joka on nostettu n. 30cm lattiantasosta ylöspäin, jotta kaappi ei näyttäisi niin raskaalta. L180cm, K120cm.Norm 69 XL
FermLiving -tyyny
Anno collection 2013 mattoja kaksi
Ikea valaisin
Innovation Neo -sohva

...mutta eihän se suunnitelma läpi ihan noin mennyt. Koska asunto tulee yrityksen käyttöön, PITÄÄ siellä olla myös työskentely mahdollisuudet. Tämän johdosta mööpeli blogin -suunnitelman mukaisesti ikkunan alle lisättiin työpöytä ja koska laskutilaa haluttiin lisää. Tuli sohvapöydän kaveriksi sivupöytä.Alkovi pidetään mahdollisimman yksinkertaisena. Seinälle Muuton Stacked -hylly ja parit Dotsit hengareita, sekä päivän asua varten. Valaistus hoidetaan seinävalaisimella ja sängyksi tulee 140cm leveä runkopatjasänky, jonka alle saa tilat vuodevaatteille.

Muuton Dots naulakot
Marimekon tyyny
Muuton Stacked hylly
Ikean PS-seinävalaisin

Keittiö pidetään myös varsin vähäeleisenä. Seinälle yksi avohylly, yksinkertainen pöytä ja parit jakkarat


String pocket -hylly
Muuto Mhy -valaisin
Ikea PS jakkara
Ikea PS pöytä
Muuto tuoli

Tälläisillä suunnitelmilla siis mennään eteenpäin ja projektia Facebookin puolella seuranneet tietävätkin, että viimeisiä fiilistelyjä tehdään jo (ja parempi oliskin, kun tiistaina pitäisi asunto luovuttaa käyttöön)

Ja tiedoksi vain kaikille niille jotka eivät ole koskaan joutuneet kokoamaan Norm 69 -valaisinta. Se on yhtä tuskaa.

19 kommenttia:

 1. Lampun kokoaminen on varmasti kaiken tuskan arvoista, onhan se kaunis! Pidän suunnitelmastasi, lopputulos on varmasti upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se lopputulos silmiä hivelee, mutta tämä on tuote josta kannattaa maksaa enemmän käytettynä, kuin uutena

   Poista
 2. Mä itken verta täällä koneen ääressä. Ihastuin tuohon Muuto tuoliin ja otinpa selvää, että minkä verran tuollainen kustantaa ni meinas itku päästä. En taida saada haluamaani tällä kertaa :D Suunnitelmat vaikuttaa hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan halvin, mutta kaunis. Voin kyllä lohduttaa teitä ja paljastaa, että en ottanut noita kuitenkaan :)

   Poista
 3. Eli siis miten tämä sinun hommasi nyt taas menikään? Kertaatko vielä, miten se kisa jonka täällä pidit liittyi tähän kaikkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisassa annoin kaikille halukkaille bloggareille mahdollisuuden tehdä oman suunnitelmansa tilan suhteen. Miten he haluaisivat tilan käytettävän ja millaisia tuotteita he valitsisivat tilaan. Näistä suunnitelmista ei ollut tarkoitus valita mitään yhtä The Parasta. Kaikki suunnitelmat kuvastavat kunkin bloggaajan omaa näkemystä ja tämän takia niitä ei voi myöskään laittaa mitenkään paremmuus järjestykseen. Parhaat ideat sisältänyt ehdotus kuitenkin palkitaan. Ideoiden pohjalta sitten korjailin ja parantelin yllä olevaa TheSuunnitelmaa.

   Koska hyviä ideoita ei ollut vain yksi, niin kaikkien osallistujen kera tullaan ensiviikolla arpomaan jotain kivaa... niin ja pitäähän sitä tuparitkin olla suunnittelijoilla ;)

   Poista
 4. No vihdoinkin, the Suunnitelma. Tykkään.
  Erityisesti tuo keittiön tavarat on juuri nyt mieleeni.
  Niin ja vuodesohvat on monesti rumia, tuo on hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestihän se. Olen "vähän" huono noissa pakollisissa postauksissa (samoin kuin haasteissa) ja tuo vuodesohva oli loistava ja vieläpä tarjouksessa sopivasti!

   Poista
 5. Todella hyvännäköinen suunnitelma! :) Tykkään paljon sekä kalusteiden sijoittelusta että valitsemistasi huonekaluista ja sisustusesineistä.

  VastaaPoista
 6. Lopulliset yksityiskohdat paljastuu pikkuhiljaa, kun homma etenee, mutta uskon ensi viikon kuvapläjäysten jo paljastavan aika paljon :D

  VastaaPoista
 7. Tätähän on odetettu! Näyttää kyllä niiiin hyvältä! Tuosta Bestå-kokonaisuudesta pidän erityisen paljon, baarikaappi tuo juuri täydellisen ripauksen luxusta. Myöskin tuo värimaailma miellyttää. ;)

  Nyt on muuten kiva kun vähän hahmottaa paremmin tätä pohjakuvaa, viimeksi kisaan osallistuessani yritin hahmottaa huoneiden sijoittumista toisiinsa valokuvien perusteella, kun en ollut varma missä suunnassa keittiö sijaitsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestihän se julkaiseminen hetken, olen pahoillani. Parempi myöhään...
   Bestå kokonaisuus on jo nyt paikoillaan ja näyttää todella hyvältä livenä. Ja värimaailmakin on melekin kuvien mukainen, jotain pieniä muutoksia oli pakko tehdä.

   ...mitä? Eikä mun ruutupaperi tuherruksesta selvinnyt kaikki tarpeellinen ;)

   Poista
 8. Katohan, jätkä osaa piirtää laskun takaosaan kynällä! Taito mistä voisin olla kateellinenkin. Harmittaa oikein, ettemme tähän suunnitelujuttuun sitten ehtineet hääjärjestelyiden vuoksi osallistua.. ehkä sitten seuraavaan? :)

  Hyvältä näyttää jo "paperillakin"! Millä olet nuo pohjakuvat tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tuherrus ei nyt kauheemmin taitoja tarvitse, mutta tuosta se hieman viimeistellympi suunnitelma olikin jo ihan hieno, kunnes hävisi jonnekin :/
   Älkääkä te sureko suunnittelujen takia, Teillä oli paljon tärkeämpiä suunnitelmia menossa! <3

   Pohjakuvien tekoon vastarintama.netin M antoi vinkin, että www.floorplanner.com osoitteesta löytyy ilmainen suunnittelu työkalu, jolla tämäkin on tehty. Suosittelen tutustumista.

   Poista
 9. Hyvältä näyttää! Eritoten sydän sytkyttää tuolle mintunväriselle Mhylle, aivan ihana <3

  VastaaPoista
 10. Tosi tosi tosi tosi tosi kiva! Mä tykkään ihan mielettömän paljon :)

  VastaaPoista
 11. Hienolta näyttää, tupareita odotellessa.;) Tahtoo nähdä tuon kaiken livenäkin!

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.