1.2.2013

Viimehetken viisikot

Mä kuolen ihan kohta. Mutta ainakin teen sen onnellisena ja väsyneenä.
Vihreää valoa on näytetty sisustusehdotuksille ja nyt pitäisi ottaa kaikki hyöty päällä olevista alennuksista Finnish Design Shopissa ja Stokkalla
(tosin olin jo hankkinut ennen lupia muutamia juttuja pikku riskillä)

Vielä saisi pähkäillä millaiset nojatuolit (2kpl) ja pöytä sohvan kaveriksi. Viimehetken viisikot näyttää tältä.

Mikä olis just SUN valinta?

1. Inno KOLA
2. IKEA strandmon
3. IKEA Storsele
4. HAY AAC
5. HAY Hee


1. HAY Bella tammi
2. Muuto Around harmaa
3. HAY tarjotinpöytä
4. Muuto Around tammi
5. Normann Copenhagen Tablo15 kommenttia:

 1. Ite oon tykänny kolasta, mutta se on aika lyhytselkäinen. Muuten liputan Muuton puolesta, aivan mun lempparimerkki. Tuoleista siis 4. ja pöydistä 2. Äh, mäkin haluan tuon harmaan pöydän, ostaisiko se asunnon omistaja sen minullekkin :D

  VastaaPoista
 2. Mun täytyy nyt kyllä sanoa, että tuoleista valitsisin tuon Ikean Strandmonin. Ihan vaan sen takia, että se antaisi mukavasti kontrastia muuten moderniin ympäristöön, lisäksi siinä olisi varmasti mukava istuksia.

  Pöydistä valitsisin myös tuon Muuton harmaan Around pöydän. Se vaan nyt on niiiiin hieno. Tosin, tuo tammenvärinen pöytä ei ole yhtään hassumpi sekään, varsinkin näin harmaiden juttujen ympäröimänä.

  VastaaPoista
 3. Tuoleista lempparini on numero 4 eli HAY AAC ja pöydistä numero 5 eli Normann Copenhagen Tablo, mutta se ei ehkä sopisi noiden tuolien kanssa, joten sanotaan toka lemppari eli HAY tarjotinpöytä. :)

  VastaaPoista
 4. Tuoli 4 ja pöytä 2, ovat kovasti ainakin minun mieleen :) Kola tuoli oli kyllä myös kiva, mutta itseäni ainakin tökkisi tuolin lyhyt selkäisyys :s

  VastaaPoista
 5. Nelosia äänestän minäkin, vahva vaihtoehto pöydistä on kyllä vitonenkin.:)

  VastaaPoista
 6. Nimetön1/2/13 17:19

  2+2 tai 4+5
  Hyviä vaihtoehtoja kaikki, mut kaikki ei käy kaikkien kaa... ;)

  VastaaPoista
 7. Eksyin blogiisi toisen käyttäjän tekemästä sisustushaastekollaasista aiempaan postaukseesi ja päätin pistää lusikan soppaan tähän postaukseen.

  Nojatuoleista. Kannattanee ottaa huomioon ulkonäön lisäksi mukavuus istua. Olohuoneen nojatuoleina en näkisi, että 3 ja 5 kovuuden vuoksi ja 1 matalan selkänojan vuoksi olisi kovin mukavia istua iltaa. Nro 2 saattanee olla liian massiivinen pieneen tilaan ja korkea selkänoja viedän tilan avaruuden tuntua.

  Valintani olisi siis nro 4 sohvasi rinnalle (jos se on siis Innovation Neo vuodesohva). Mietin vaan, että onko kuvan harmaa sävy paras mahdollinen...

  Sohvapöytä onkin kinkkisempi valinta. Jos nojatuolin nro nelosen puuosien kanssa käy yhteen sävy, niin valinta olisi myös pöytä nro 4. Toisaalta koko valkonen voisi olla varmempi valinta eli nro 3.

  Ok, valintani on 4. HAY AAC nojatuoli ja 3. HAY tarjotinpöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna kattavasta kommentista, joka toi sanoiksi juurikin samat pohdinnat mitä itsekin olen tehnyt. Kun esittelin idean eri nojatuoleista omistajalle, tuli selkeäksi kommentti, että tärkeintä on nojatuolin mukavuus. Tästä johtuen juurikin nuo kaksi mainitsemaanne vaihtoehtoa oli ainoat oikeat vaihtoehdot.

   Poista
 8. Nojatuoleista ehdottomasti 4. Hayn ACC ja sille kaveriksi 2. Muuto Around

  VastaaPoista
 9. Isosti kiitoksia kommonteista. Lauantaina kävin tilaamassa vaihtoehdot 4 + 4. Tosin nojatuoli tuli mallia korkea selkänoja (joka ei ole kuvassa)

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.