22.2.2013

Sisusta siis muistaa auttaneita


Keskustan kämpän suunnitelmia tuli minulle yhteenä kolmetoista kappaletta. Kokosin ne kaikki yhteen läjään ja poimin muutamia kuviakin kyseisten blogien ehdotuksista. Linkkit vievät suoraan kyseiseen ehdotukseen. (en ruvennut kuvia suoraan kopioimaan tänne, koska se olis ollut ihan tajuttoman työlästä)

Mukana olivat minua auttamassa seuraavat bloggaajat, jotka ovat mielivaltaisessa järjestyksessä:

Hunajaista
Aina niin ihanainen Räppimamma pisti hihat heiluu ja loihti loistavan suunnitelman, jossa on ihana idea laittaa iso pöytä keskelle huonetta. Loistava ajatuksena, mutta ei vältämättä tähän kohteeseen. Idea on kuitenkin aivan mahtava ja uskon käyttäväni sitä omassa asunnossani jossain vaiheessa. Lisäksi uskolliseen tapaan Marimekon tuotteet oli mukana mukavasti.

Vastarintama
Erittäin maukas suunnitelma, missä valitut laadukkaat tuotteet tekevät tilaan sen upean fiiliksen. Täältä pohjautuu myös idea tammiseen Around pöytään.

Mööpeli
Tämä ehdotus sisältää vähän, mutta niin paljon!
Täältä löysin mm. sohvan, lampun ja pöydän. Eli juuri ne pahimmat, mitä en ollut itse keksinyt. Juuri sen takia tämä on myös The Suunnitelma.

Hyypiön elämää
Monta niin kivaa juttua ja tietty pikkuisen keltaista. Kauniita tyynyja ja loistava idea pinnatuolien käyttämisestä.

Pihkala
Muistutti minua, että keskity laatuu. (ja niin yritinkin) Kaunis ehdotelma, mistä löytyy esim. MUUTOn ja Artekin tuotteita.

Reelinki
Ehdotus on ikävä kyllä poistettu jo?!

Höttiäisen höpötelmät
Ehdotus muistutti minua tämän hetken trendikkäistä kolmiokuvioista ja väreistä. Erittäin inspiroida ehdotelma loistavineen tekstiileineen. Ehdotuksen matto tulee asuntoon, mutta olohuoneen sijasta keittiöön.

Little big things
Ehdottomasti miehisin ehdotus, jossa oli kivaja yksittäisiä huonekaluja, kuten jalkavalaisin. Erittäin mielenkiintoinen huonekalusijoittelu olisi varmasti toisenlaisessa käytössä varsin toimiva, mutta tällä kertaa turhankin "tehokas".

Oma valkoinen koti
Erittäin inspiroiva ehdotus, jossa värit kyllä vastasi omaa ajatusmaailmaani. Loistavia sohvapöytä valintoja, joista valikoituikin tilaan Muuton Around pöytä.

Materian taju
Täällä asiaan paneuduttiin TODELLA kovasti. Erillisen suunnitelman saivat myös alkovi ja keittiö. Upea ehdotus, missä vanhaa ja uutta on yhdistetty. Ihanat värit ja IKEA PS ja Ferm Livingin tuotteita. ISOOOO tykkäys.

Oma koti valkoinen
Ehdotelma mistä ei glamour puutu. BESTÅ -kaappien käyttö idea löytyi täällä, mutta täällä oli niitä käytetty himenen laajemmin.  Loistava idea oli myös ilmapatjan käyttö varavuoteena. Tosin se ei omistajalle kelvannut.

bon bon
Ehdotuksista selkeästi se hotellimaisin. Tyyli vakuutti ja kävin katsastamassa ehdotuksen tuotteitaistakin useamman. (Mutta jokin niissä kaikissa kuitenkin klikkas)

IMAGE black and white
HAY:n pöytä ja LOOP naulakko jäivät päähän kummittelemaan tämän upean mustavalkoisen ehdotuksen jälkeen. Vallilan kangaskin huutaa edelleen hakemaan itsensä ikkunoita koristamaan... tai huutaisi, mikäli muut tekstiilit sen mahdollistaisi. Tykkäsin.


Ja sitten niihin palkintoihin. The ykköseksi nousi Mööpeli -blogin suunnitelma, jossa oli niin monta hyvää ideaa, että en voinut olla tykkäämättä. Viimeisen silauksen teki työpöytä, mikä on kuulemma varsin tärkeä löytyä asunnosta (omistajan mielestä ainakin), missä pitäisi töitäkin tehdä. Ellille lähtee Swedish Design Housen -kynttelikkö kiiltävän valkoisena.

Mutta koska halusin palkita myös muitakin, niin lisäksi jakoon lähtee kaksi muutakin upeaa kyntteliköä.
Nämä jaetaan arvonnan (random.org generaattorilla) perusteella ja mukana arvonnassa oli kaikki muut osallistuneet bloggaajat

....onnettaren seuratessa vieressä voittajiksi valikoitui numerot 9 ja 2 eli blogit Materian taju ja Vastarintama.

Ja eikös suunnittelijoiden pidä nähdä lopputulos? Tuparit siis tulloo kunhan kaikki viimeisimmätkin huonekalut on saapunut ;)

13 kommenttia:

 1. Sulla on erityinen Onnetar!
  Yleensä en voita mitään, joten iso kiitos.
  Laitoin sähköpostilla sulle osoitteen.

  Kiitos vielä mielenkiintoisesta "Pientä pintaremonttia" tyylisestä haasteesta.
  Opin paljon uutta ja se on aina kivaa.
  Postaukseni Keskusta kämpästä on ollut myös erittäin luettuja.
  Kävin kurkkiin aikanaan kaikki muutkin ehdotukset ja minustakin siellä oli aivan mahtavia juttuja. En ole ihan varma oliko hauskinta tehdä oma versio vai katsoa muiden.
  Tykkään myös tosi paljon sinun lopputulemasta.
  Viihtyisin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vain teille osallistumisesta ja auttamisesta. Teidän panostuksenne olikin eritisen mallikasta ja olen kovin iloinen, että onni suosi teitä. Pitää kyllä myötää, että tuo projekti on ollut Erittäin vaativa ja etenkin aikaa on palanut ihan älyttömästi, mutta siinä samalla olen saanut sisustaa juuri sellaisen kaupunkiasunnon millaisen itsekin haluaisin.

  Toivottavasti tapaamme tupareissa ;)

  VastaaPoista
 3. Oho. Ihan mahtava juttu, kiitos tästä kunniasta! Niin hienoa kuulla, että mun mietinnät miellytti. Oon ihan häkeltynyt :D Kyllä piristy pilvisempikin päivä tällasista uutisista! Odotan innolla että päästään näkemään miltä siellä asunnossa lopulta näyttää.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunniaa ja kultaa, ansaitset ne kyllä! ;)

   Poista
 4. Ohoh, oletpa saanut hienoja suunnitelmia! On tämä blogosfääri jännä maailma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Suunnitelmia tuli kyllä ihan kivasti ja arvelinkin, että moni muukin haluaisi päästä suunnittelemaan tälläistä ihan neitseellistä asuntoa.

   Poista
 5. Kiitokset vaan huippukivasta haasteesta, tää oli hauska toteuttaa :) Ja onnittelut voittajille! :)

  VastaaPoista
 6. Hups onpas kaikki olleet ahkeria, itsehän en edes saanut aikaiseksi tätä vaikka kohde oli täydellinen: tyhjä paletti! Tosi kivoja suunnitelmia! Lopputulos ei siis voi olla muuta kuin häikäisevän upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin alan uskomaan, että lopputulos tulee olemaan aika jees ;)

   Poista
 7. Jee, kiittikiittikiitti! Täällä kans odotellaan lisää kuvia.

  VastaaPoista
 8. Tätä oli mielekästä tehdä. Toivot. voimme olla avuks. ;) Ole hyvä.

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.