24.8.2015

Tilpehööri odottaa

  
  

Pikkuhiljaa ovat tavarat löytäneet paikkansa ja muutamat uutuudet tulleet vanhojen huonekalujen kaveriksi. Uusi Hayn Loop Stand pöytä on vielä muoveissa, sillä sen levy vaihdetaan uuteen. Esittely kappaleena olleen pöydän pöytälevy on mielestämme liian naarmuinen ja vaikka onkin designiä saa vähintään pöytälevy vaihtua uuteen. Pöydän kaveriksi on löytänyt myös yksi uusi IKEAn korkkinen penkki ja kunhan varastosaldot antaa myöten, niin toinenkin tulee pöydän ympärille. Penkissä on parasta sen tuntuma, lämmin ja omalla tavallaan pehmeä.

Valaisimet kiertelevät paikasta toiseen etsien omaa paikkaansa ja tuo musahuoneen katossa roikkuva Muuton unifold etsii nyt uutta kotia (tarjouksia otetaan vastaan). Mhy -valaisin saa sen paikan ja keittiöön tulee pitkää himoitsemani Muuton Under The Bell -valaisin. Eteisen valaisin on vielä hakusessa ja hyviä vaihtoehtoja otetaan vastaan.

Eniten päänvaivaa kuitenkin aiheuttaa virheettömät seinät. Taulut lojuvat lattioilla ja string hyllyt huutavat päästä käyttöön... tai oikeastaan kaikki pikku tilpehööri odottaa, että pääsisi jonnekin näkyville. Eteisen seinä huutaa Dots -naulakoita, mutta minua arveluttaa ruuvata kipsilevyyn niitä suoraan. Vanhassa asunnossa yksi sellainen nimittäin lähti irti vetäsemällä ja samalla käsiin jäi puoli seinää. Mites muilla, onko pysynyt Dotsit seinässä ilman mitään proppuja ja jos olette käyttäneet jotain niin mitä????


2 kommenttia:

 1. Jotain proppuja mies käytti kun kiroili niitä seinään kiinni. Eivät oo vielä irronneet, vaikka sijaitsevat pojan huoneessa...

  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rautakaupan setä auttoi minua ja nyt löytyy oikeat proput tähän. Vielä pitäs uskaltaa asentaa.

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.