7.8.2015

HAY & VisutUuden asunnon ensimmäiset uudet asukkaat ovat HAY:n Loop Stand pöytä ja sen ympärille Muuton Visu tuolit Tammisena, mustilla jaloilla terästettynä. Formverkin liikkeestä löytyi nämä heti toimitukseen. Tämä sopii minunkaltaiselle ostajalle, joka haluaa HETI mukaan, eikä kuuden viikon päästä. Aluksi tuoleja tulee kolme kappaletta, koska en halua kaikkien tuolien olevan samanlaisia. Luultavasti tuolien kanssa tulee olemaan yksi tai useampi leveämpi penkki.

HAY:n pöytä on ollut toiveissani jo bloggaamisen alusta lähtien. Olen ihastellut sitä Hunajaista blogin kuvissa jo pitkään ja toivonut isompaa tilaa mihin se mahtuisi. Nyt kun tilaa pitäisi olla tarpeeksi tarvittiin vain pikku rohkaisu konsultaatio ja päätös oli tehty.

Visu tuolit ovatkin hieman tuoreempi ihastus ja näitä onkin näkynyt aika paljon erillaisissa alan julkaisuissa. Olen käynyt tuolia ihastelemassa useampaa kertaa ja joka kerta se on huutanut päästä mukaan. Yksi tärkeimmistä syistä miksi tämä ajaton ja yksinkertainen tuoli meille valittiin on sen osittainen suomalaisuus. Tuolin on nimittäin suunnitellut Muutolle Mika Tolvanen. (Mutta minä vuonna?)

Noilla mustilla jaloilla ei muuten tuota Visun tuolia Tammisena saa, mutta ainahan voi pulverimaalata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mä en pure.