3.8.2015

Artek = BBS LM

  

Loma ei mennyt ihan niin kuin piti. Ei otettu aurinkoa, ei uitu, ei juotu, ei pelatu tennistä tai golffia. Vierumäen mökkikylän rauhasta on saatu reissata Vantaalla useampaa kertaa loman aikana. Ensiksi kävin kirjoitelemassa myyntipaperit vanhan asunnon suhteen ja sitten käytiin kirjoittamassa ostotarjoukset ja loppuaika on mietiskelty tulevia hankintoja.

Tällä viikolla pitäisi aloittaa muutto uuteen asuntoon ja kahden viikon päästä pitäisi jo kaikki olla valmista. Siksi tälläisellä osaamattomalla sisustajalla onkin aika mennyt ideoiden etsimiseen. Reilun vuoden tauon jälkeen tuning -lehtien seuraan on löytänyt paikkansa Divaani, Avotakka, Glorian kodit, Dekot ja Ellet. Tiedon nälkä on kova ja eihän tässä ihan kauheesti aikaakaan ole.

On erikoista huomata kuinka lähellä autojen harrastelu skene ja sisustaminen oikeastaan onkaan. Ensiksi jokin juttu on IN, sitten siitä tulee päivänsana, sitten se on OUT ja viimeisenä vaiheena sen vastakohta on IN. Mutta jos tuotteesta on tullut klassikko se on aina IN. Artek = BBS LM
Älä huoli jos et ymmärtänyt viimeistä.

Special kiitokset inspiraatiosta Valkoinen harmaja ja Moderni puutalo blogiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mä en pure.