30.8.2015

SINNERLIG

 
 

Sinnerlig -sarjan tuotteet ovat hienoja, mukavia ja omalla tavallaan lämpöisiä. Meille sarjan penkki kotiutui heti, kun ne saapuivat Vantaan Ikeaan. Tähän mennessä ollut hyvä ostos ja parasta siinä on sen istumamukavuus. Korkki on mukavan lämmin ja pehmoinen istua. Tosin odottelen sitä tilannetta, kun siihen kaatuu jotain maitoa ja se imaiseen värit ja hajut itseensä :D 

Eilen kävin hakemassa toisenkin penkin kun VIHDOINKIN saldot sen mahdollistivat, mutta jo toiseen kertaan joutuu tämän muuton aikana lähtee reklamoimaan. Pakkaus siältää 20 ruuvia, joista tietenkin 1 puuttuu.

Muutenkin on hiukka ruvennut Ikean perusvarmuus tippumaan. Varastoon tulleeseen IVAR -hyllystön vetolaatikostot oli kaikki virheellisiä ja sahaus oli vi**illaan. Se on niin kiva, kun on eka neljä tuntii kasannut sitä laatikostoa ja ihmetellyt minkä virheen onkaan tehnyt ja melkein viillellyt ranteensa ja sitten saa ne 50 kg painavat osat kuljettaa takaisin myymälään. Taidan laittaa sinne perus neljän tunnin työveloituksen 800 euroa ....ja tietty päälle kilometrikorvaukset.

3 kommenttia:

 1. Tuo penkki on kyllä ihana!
  Mullahan siis meni ihan kivasti Ikean kanssa kun just tilasin kaapin, lipaston, valaisimen, työpöydän, keittiön pöydän ja tuolit ja kaikissa oli kaikki osat mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää itekin suhteuttaa siihen määrään mitä on ostanut, että hyvää ON OLLUT laatu sen vajaa 20 vuotta kun olen heidän tuotteita käyttänyt. Ennen ei edes haitannut, kun matkaa oli pari kilometriä, mutta nyt ei jaksa hakee jokaista ruuvia erikseen. Onneksi pikku valittamisen jälkeen saatiin ilmaiset ruokailut ja puuttunut ruuvi mukaan ja nyt on penkki jo käytössä

   Poista
 2. Noista Ikean korkkisista huonekaluista olen haaveillut, mutta jäänpä nyt seuraamaan, miten se kaatunut maito vaikuttaa :D Koska kaksveen kanssa sitä taatusti on.

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.