14.1.2013

Keskustan kämppä ja keittiösuunnitelmaKeskustan kämppä -projektin suurin rahareikä uudistus on keittiö.
Parin yön päivän suunnittelun jälkeen suunnitelmasta tuli seuraavanlainen.

Kiiltävän valkoiset ovet ja kaappien sivut, integroitavat koneet ja valkoiset tasot. Perus settii ilman mitään erikoisuuksia. Vanhojen kaappien tilalle siis tulee kasa kodinkoneita ja toivottua kaappitilaa otetaan katonrajasta.

Reunaehtoja asetti se, että keittiö pitää olla asennettu viikon sisällä. Joka taas tarkoitti, että toimittajan pitää olla sellainen, jolta löytyy keittiö HETI. KEITTIÖpisteen varastomalliston palvelutaso (kertoo löytyykö tavaraa varastosta vai ei) on sen verran hyvä, että tälläisenkin keittiön toimittaminen onnistuu parissa arkipäivässä ja toimittaja valinta oli selvä. Ihmettelen muutenkin, kuinka ihmiset jaksavat odottaa keittiöitään ja muitakin ostamiaan tuotteitaan kaupoista monia päiviä/viikkoja/kuukausia. Minä kun jotain haluan, haluan sen heti.

Keittiö saapuu tiistaina, joten aikataulussa mennään. Ainoa murhe ja lisälaskun tuoja on sähköt, jotka tullaankin uusimaan kokonaan suunnitelmasta poiketen.

Hakusessa olisi valkoinen kohtuuhintainen hana keittiöön? Saa ehdotella.

(Keskustan kämppään liittyvät kaikki tekstit löytää keskustan kämppä -tunnisteen kautta sivupalkista)

5 kommenttia:

 1. Perussetti joka toimii ainakin mulle.

  Khh remontoidessa huomasin myös varastokeittökauppojen edut; hinta-laatu hyvä, nopea toimitus. Sopii erityisesti, jos itse osaa hieman suunnitella/ tietää mitä tahtoo.

  Hana asiassa en osaa auttaa, sori.

  Muuten mitä niille putkille tossa 1550 seinällä tapahtuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putkiseinämälle tuli 10cm paksu valeseinä, jollainen siinä oli aikaisemminkin. Silloin se vain loppui kesken keittiön kaappien yläosan tasolle.

   Tuo lähes kaikkien yritysten (etenkin sisustus ja kodin rakentamisen aloilla) heikko toimitusketjun hallinta saa kyllä kyseisen alan konsultin raivonpaltaille, kun kauppaa tehdessä kerrotaankin, että "ei, ette te sitä heti saa, vaan me tilataan se sulle ...ja jos tukkurilla, plää plää plää löytyy, niin saatat saada parissa viikossa."

   Poista
 2. Täys valkoisten hanojen aika meni jo valitettavasti, joten työtä tuskaa edessä jotta löydät valkoisen hanan.
  Perus tylsän kromin rinnalla seilaa stainless look / satiini tai kromi/musta tällä hetkellä.

  Gustavsbergiltä löytyy mallisarja logic ja coloric hanat joissa väriä valittavana esim. Logic sarjassa perfect white mutta hana ei ole kuin kahvan osalta värissä, runko krominen. Coloricissa viisi väriä joista yksikään ei ole valkoinen.

  Hansgrohe:n ja Lapetek Oy:n valikoima kannattaa stekata onko valkoista. Lapetekilla on ainakin ehkä vielä mutta laatu onkin ?

  The J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti J kun jaksoit käydä katsomassa teidän tarjonnan läpi.

   p.s. Niin kauan kun minä haluan valkoisen hanan, on valkoiset hanat IN

   Poista
 3. Ou jee! Kuulostaa niin hyvältä, että tuskin maltan odottaa pääseväni näkemään lopputuloksen. Sama projekti edessä, keittiö ärsyttävän ongelmallisen mallinen ja pää lyö tyhjää. Mahtavaa :D

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.