30.1.2013

Laastia ja valkoista


...siitä on tämä kämppä tehty.
Kävin parit kuvat nappasemassa ja nyt alkaa jo varmaan hahmottumaan millainen asunto tästä kehkeytyy. Remppa on kuitenkin kesken ja loppuviikosta viimeistellään. Verhokiskot puuttuu, osa ovista ja pattereista maalaamatta  ja UPO:lla tuntuu myös olevan ongelmia tavaran saamisesta ajoissa paikalle, joten keittiön viimeistelykin puuttuu. Sähkömies on kuitenkin käynyt ja lattiakin saanut pari kerrosta valkoista.

Ihan ok siitä tulee.

9 kommenttia:

 1. Valkoinen lattia on ihana.
  Onko keittiön välitila laattaa vai...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia on livenä TODELLA upea.
   Ja välitilan seinä on IKEAn laattaa

   Poista
 2. Ei ihan ok vaan UPEA!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä loppurutistukseen!! :)

  VastaaPoista
 4. Toistetaan nyt vähän termejä: TODELLA upea lattia :). Ja valaisin on tosi kähhee. (=käheä) Hurraa ihana ovi! Kippis patterille! Hurraa koko kämpälle!!

  VastaaPoista
 5. Jee innolla jo odottelen et mitä kaikkee tulee tapahtumaan :) Tykkäilen kovasti blogiasi, vahingossa satuin löytämään selaillessani netin syövereitä. Pitää eksyä useammin :)

  VastaaPoista
 6. Siitähän tulee hieno.

  The J

  Julkases nyt niitä oman kämppäs virityksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan sieltäkin jotain kuvapläjäytyksiä tulloo, kunhan saa siivottua, ehdittyä olla kotona valon aikana ja muistamalla ottaa vielä kuviakin :D

   Poista
 7. Kiitokset vain minunkin puolestani, kaikille ylistyssanojen antajille. Kommentit ja palaute on kyllä erittäin tervetullutta, kun välillä tuntuu, että ihan kuin päiväkirjaa taas kirjoittelis vain :D

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.