20.1.2013

Onni ja väsy


Väsynyt mutta onnellinen.
Ehdotuksia sisustus haasteeseen on tullut mukavasti ja niissä oli monia tuotteita mitä olin itsekin ajatellut (olin tietenkin tehnyt omat suunnitelmat, ennen teidän ehdotuksia, jotta en voisi sitten ratsastaa teidän ideoillanne) Vastailen kommenttien kera loistaviin ehdotuksiinne hieman myöhemmin. Nyt parantelen väsymykseni ja krapulani pois ja valmistaudun suunnitelmien tuomarointiin ja esittelemiseen.

Toinen ilonaihe on valtavasti kasvanut lukijoiden määrä! KIITOS ja tervetuloa.

... ja en todellakaan syö noin terveellisiä ja iloisia iltapaloja kovinkaan usein.
... ja olen käynyt tänä vuonna IKEASSA jo yli kummenen kertaa!


12 kommenttia:

 1. Hihi ihanan symppis iltapala sulla kyllä. Vois itekin harkita jotain yhtä iloista joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee teki tuon minulle pari viikkoa sitten ja en siis TODELLAKAAN ole tuolaista taideteosta itselleni väkertänyt :D

   Poista
 2. Pidän sut terveellisellä linjalla. Yritin tehdä hymynaamalle pusuhuulet mansikkahillolla, mut ehkä vähän pieleen meni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...hymyhuulet pusun saavat, hymyhuulet huomataan.

   Poista
 3. Mä tein 2 päivää sitten kans karapuuroa!! Viimeisestä kerrasta taitaa olla 2 vuotta ellei enemmänkin. Mikä siinäkin on mukamas niin vaikeeta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uuu la laa.
   Puuron tekeminen on tosi helppoa, mutta jotenkin se terveellisyys paistaa liikaa läpi ja on pakko syödä jotain ihan muuta ;)

   Poista
 4. Klikkauduin minäkin lukijaksi! Silloin tällöin olen käynyt kurkkimassa, mutta nyt päätin jäädä ;). Raikas blogi sulla, tykkään. Kaurapuuro on muuten todella hyvää, kun sekaan laittaa raejuustoa. Oletkos kokeillut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun klikkasit lukijaksi. Yritän pitää raikkaan ilmeen yllä ja panostaa entistä enemmän sisältöön. Ja oikeasti olen noissa kaurapuuro jutuissa aika kehno, yleensä nautin nuo erillaiset viljatuotteet nestemäisessä muodossa ;)

   Poista
 5. Haastetta taas:
  http://www.imageblackwhite.com/2013/01/haaste-in-2013.html

  VastaaPoista
 6. Hihiii! piristävä iltapala :) :D

  VastaaPoista
 7. Millä tavalla palkitset kisasi voittaneen työn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Don't worry... palkinnot jaetaan varmasti, kunhan saan päätöksia ja aikaa saada kirjoitettua tekstit loppuun. Palkinnoksi tulee lähtemään Swedish Design Housen tuotteita.

   Pitkät päivät remontin, shoppailujen (ja normi elämisen kanssa) on hieman rajoittanut blogin kirjoittamista (kuten varmaa huomaa teksteistä) ja loppuunsaattamisen tuska on seuranani. Palaan asian suhteen pian.

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.