13.1.2013

Inspiraatiota


Mistä se inspiraatio oikein tulee? Minulle insipiraatio putkahtelee luonnon kauneudesta ja tänään ihanaisessa auringonpaisteessa räpsästyt piksit kuvaavat jotenkin sitä mitä haen omassa sisustamisessanikin. Kaunista, yksinkertaista ja luonnollista.

Voi kuinka nautinkaan tästä talvesta ja ihmettelenkin vain kuinka joillakin bloggajilla tuntuu olevan kalenterit hieman hukassa, kun fiilistelevät jo kevättä. NYT ON TALVI!

5 kommenttia:

 1. Oi, mistä sitä itsekin taikoisi aikaa kuvata? Vaikka sitä päivittäin tuolla luonnossakin kävelee, ei oikein tuon vauhtiveikon kanssa pysty kuvaamaan mitään.

  Se keväthän on pian ja talvikuvat luonnosta tältä talvelta yhden sormen kanssa laskettavissa. Se olikin kyllä varsin oiva otos, vaikka itse sanonkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun ottamat kuvat on kyllä niin upeita, ottaisit vain enemmän niitä. ...ja laita se pikkuinen ruotuun, niin saat otettua kuvia!

   Poista
 2. Haha joo ei tätä kyllä ihan vielä kevääksi laskisi itsekään, huhtikuussakin vielä oli viime keväänä lunta ja jäätä. Mutta onneksi sentään valon määrä on jo lisääntymään päin :)

  Hieno toi kuva halkokasasta ja tikapuista!

  Terkuin Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mahtavuutta kun en ole ainoa, joka elää vielä talvea.
   ...ja tuo teidän blogi on kyllä mainostamisen arvoinen, sisust siis suosittelee!

   Poista
 3. Upeita kuvia!!! Erityisesti pidän halkopinokuvasta. Ihanat punaiset sävyt halkopinossa ja kuitenkin riittävän väritön ja simppeli kuva puhutellakseen minua.

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.