10.9.2012

Naughty pigs


Unohdin eilen kertoa, että olihan siellä Savonlinnassa niiden kahden ison rakennuksen lisäksi yksi erittäin upea sisustuskauppakin, jonka nimeä en muista. (löytyy siltä PÄÄkadulta) Kaupan tyyli ei edusta millään tavoin omia mieltymyksiäni,  mutta kauppa itsessään oli kyllä todella upea ja suosittelen siellä piipahtamista.

Siellä oli myös tarjouksessa  painivat pinottavat porsaat -patsaat, joista tuli mieleen tauluni. Onneksi En osta mitään -periaatteeni piti edelleen ja possut sekä varsin asialliset mukinalusetkin jäivät kauppaan.

9 kommenttia:

 1. taytyy tykata possuista tai ehka nain on Savonlinnassa ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoisia possukoita siellä Savonlinnassa :D

   Poista
 2. Tuo on Amanda B -sisustuskauppa ja minä olen tuollaiset possut ostanut joulupöytää varten muutama vuosi sitten. Taisivat olla jossain halvennuksessa silloin, kun innostuin noista! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Pami liikkeen nimestä. Nyt muistankin, että monessa tuotteessa oli jotain Amanda lappusia, mutta luulin niiden olevan joku brändi :D ...ja oli kyllä varsin lähellä, että ei nuo päällekkäin lepäilevät possut jäänyt minunkin haaviin.

   Poista
 3. Ihania juttuja tuolla...noi lääkeboksit on varsinkin ihastuttavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superihquja. Saattaisin kyllä teillä nähdä tuollaisia, mutta se vaatisi hieman muitakin samankaltaisia yksiköitä koristamaan.

   Poista
 4. Samankaltaisia on kotona, mutta ne on laatikossa piilossa, oli vain pakko saada pari tuon tyylistä ostaa =D

  VastaaPoista
 5. Noi possut on niin söpöjä! Meidän kotoa löytyy keittiön ikkunalta siivekäs rautapossu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä on kun naiset tykkää sioista? ;)

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.