3.9.2012

Syksy saapuu, juhlitaan


Syksy tulee, ei sille mitään voi. Sade hakkaa ikkunoita vasten ja valoa ja lämpöä höhkaa tuikkujen toimesta. Viltit kaivetaan lämmittämään ja tuntuu kuin kaikilla olisi flunssa. Koska viime viikonloppuna urheiltiin kesän kuonat pois, oli nyt hyvä ottaa syksy vastaan oikein kunnolla. Viikonloppuna oli vuorossa syksy saapuu juhlat.

Tarjolla oli siis syksyn antimia kynttilänvalossa erittäin kauniissa kodissa (josta on jo aikaisemminkin mainintoja blogissani). Täällä Artekin huonekalut majailee sulassa sovussa sini-keltaisten tuotteiden kanssa ja soppa on lopuksi koristeltu oikeilla helmillä (joita oma asuntoni vielä odottelee), kuten Iittalan posliininen tarjoiluvati vuosien takaa tai ihastuttava hissi-valaisin täysin modernissa keittiössä. Pieniä yksityiskohtia on niin paljon, että on pakko jättää osa tuonnemmaksi ja valita vain muutama kuva (tai siis kun en jaksanut nousta pöydästä, niin kaikki kuvat on zoomailtu siitä vierestä)

Tarjoilu toimi myös kuten pitää. Tarjolla oli teeman mukaisesti syksyn satoa (joista mulla ei ollut mitään hajua), juureksia ja viljatuotteita, sekä lihaa meille barbaareille. Parasta oli kuitenkin kuohuvat ja erityisesti tuo "turve skumppa" oli aivan loistavaa. Sisusta siis Suosittelee. (Cono Sur Brut, Chile)
Nyt on sitten sielu&keho täytetty syksyllä ja voi aloittaa omassakin kodissa Sfiilistelyn.

6 kommenttia:

 1. Aah mitä aarteita!! Jonain päivänä kenties meilläkin.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä vielä aikaa löytää aarteita, onneksi.

   Poista
 2. Oi onpas kivoja juttuja ja kuvia! :) Ihastuin tuohon tarjottimeen.
  Itsekin olen aloittanut jo syysfiilistelyn kotosalla, en kyllä vielä ole päässyt blogin puolelle siitä fiilistelemään...

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/9/12 19:51

  Damn, tuli ihan sellanen "Miksei mua kutsuttu?!"-olo. Terkkuja satunnaisen vakinaiselta lukijalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli tämmöinen vuoroin vieraissa ilta... :D

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.