4.9.2012

Lumivalkoinen


Tämä kuva puhuttelee minua monessakin mielessä ja toisin kun jotkut luulevat ensisijainen kiinnostuksen kohteen olevan. Se ei ole tuo kaiutin mikä minua tässä puhuttaa, vaan maalaus ja maalien ero. Tästä kuvasta hieman sokeampikin huomaa miten suuri ero on maalarinvalkoisella ja lumivalkoisella. Mutta jos nyt joku ei huomaa, niin maalarinvalkoisella on maalattu tuo likaisen harmaan värinen alue katosta. Punertavuus tulee kynttilöiden heijastuksesta (ja väärästä valkotasapainosta). Nyt on kuitenkin varmaa, että minunkin valkoiset seinät tulevat saamaan uuden maalin päällensä ja se on valkoinen, lumivalkoinen, rakkauden väri.

Toinen asia mikä kuvasta ilmenee hienosti on johdottomuus. Muistakaa nyt kaikki remontoijat ja etenkin uusien asuntojen rakentajat vetää ne johdot kaiuttimille sinne seinien sisään. PARASTA. Mikään ei voi pilta kokonaisuutta niin pahasti kuin johdot. (ja jos joku on ihmetellyt miksi olohuoneestani ei ole julkaistu yhtään kuvaa moneen kuukauteen, se johtuu siitä, että asensin sinne takakaiuttimet keväällä)

Ei kahta ilman kolmatta (miesten lemppari lausahdus). Tuo tapetti ja se on upea, sekä tuo asunnon korkeutta korostava tapa jättää tapetin yläosaan osa tapetoimatta. Se ei ollut loppunut kesken, kuten minä ensiksi luulin.

Kaikkien iloksi jätän lumivalkoiset lauluklipit pois.

6 kommenttia:

 1. Mä olen haaveillut ihan siitä Tikkurilan Lumi-maalista, mutta (ja iso mutta onkin) niin valkoinen maali saisi näin vanhassa asunnossa kaiken muun näyttämään likaiselta, ellei suorastaan törkyiseltä. :D

  Normivalkoinenkin on toki valkoinen siihen mukamasvalkoiseenlikaisenharmaaseen verrattuna, ja sitä täällä onkin ajatuksissa kylvää pikkuhiljaa. Niiden värien kanssa, tottakai. ;)

  Tuo tapetti-idea on hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä riski, mutta saapahan hyvän syyn hieman listoittaa uudelleen jne.

   Poista
 2. Tikkurilan Lumi tosiaan toimii. Meillä on takka sudittu sillä ja on todella valkoinen. Alussa jopa huomiota herättävän valkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näyttää kuvissakin TODELLA valkoiselta. Tykkään.

   Poista
 3. Hmph. Mä luulin että rakkauden väri on punainen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot niin väärässä, se on intohimon väri :D

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.