7.9.2012

Pikku-ukot etsii uutta kotia

Miksi minä en ole pikkulapsi tai jotain edes sinnepäin? Tai oikeastaan eihän minun tarvitsekaan olla, kun on nää kuiteskin aika söpöjä. Itse virkattuja pikku eläimiä koristeeksi tai leluksi. Tosin koiralleni, en näitä raaskisi antaa, tai jäisi ilo aika lyhyeen. (Olen testannut halppis leluilla ja sellainen minuutti on jo aika hyvä kesto)
Mutta miehenä, voisin luulla että tälläinen saattaisi toimia esim. hyvittelylahjana ravintolaillan jälkeen.

Kuvien kaltaisia öttiäisiä ja monia muitakin eläinjuttuja olisi myynnissä serkkuni HannaH tekemänä. Pienet kustantaa 20e ja isommat 25e (eli ilmaisia) 

Yhteydenotot ennejanne@gmail.com
(ja koska kyseessä on käsitöistä harrastuspohjalta, niin nopeat syö hitaat)

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania!! :) Serkkusi pitäisi ehdottomasti tehtailla näitä enemmänkin! Jos tiedossa olisi esim jonkun pienen syntymäpäivät niin olisi kyllä ihana lahja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No esehän tämän "mainoksen" idea olikin, että HannaH pääsee toteuttaa itseään enemmänkin. Mikäs neidille pistetään pakettiin?

   Poista
 2. Noi ois aika kivoja lastenhuoneen koristeita (jos siis olisi sellainen).

  Ei niitä lahjuksia anneta/hyvitellä ravintolaillan jälkeen, ellei ole mokaillut. Paitsi jos tietenkin haluaa jäädä jostain kiinni/herättää epäilystä. Vinkkinä vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tanjuska pikkuinen, saahan sitä viedä lahjoja vaikka ei tuhmia tekisikään, jos toinen osapuoli on joutunut jäämään kotia vaikka lapsia hoitamaan :)

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.