11.1.2014

Yritin


Harvinaista herkkua olla kotona valon aikaan. Tämän kunniaksi päätin ottaa pari kuvaa tuosta olohuoneen hiuman uudistuneesta ilmeestä.

Joku tökkii ja pahasti. Ainakin kuvaaminen. En saa millään kuviin oikeaa väriä tai edes vangittua vallitsevaa tunnelmaa. Kai minun oikeasti pitää mennä kaivaa se jalusta esiin tai hankkia parempi linssi. Paljastan nyt kuitenkin nämä kuvat, sillä niin harvoin mitään julkaisen.

Yritin kuitenkin.

9 kommenttia:

 1. Ihan hyviltähän kuvat näyttävät! Mutta tuo valon kanssa taistelu on kyllä tosi raivostuttavaa...Toivottavasti pian helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan niin kovasti niitä kevät-talven valoisia päiviä. Silloin harvoin kun on kotona valoisan aikaan on kuitenkin harmaata. Suunta on kuitenkin oikea ja lumi on maassa, jesh.

   Poista
 2. Onneksi ollaan valoisampaan suuntaan matkalla! Tämä pimeys kyllä todella syö kaikki oikeat sävyt kuvista. Mutta jalustaa tai ei, oikein hyvältä näyttää silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ensimmäiset kolme kuvaa on TÄYSIN eriväriset kuin koneella. Blogger taitaa pakata värit ihan päin... Pitää testailla ensiviikonloppuna uudestaan

   Poista
 3. näyttää hyvälle :) mutta älä kuvaa valojen kera vaan täysin hämärässä saa ne valkoiset kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sais tosiaankaan olla valot päällä, mutta halusin toisaalta tuotda noiden valojen valon mukaan... reisillehän se meni ja heti ensiviikonloppuna testaan uudestaan. Ilman valoja ja jalustan kera.

   Poista
 4. Hei kuule, mistä tuollaisen puukäden voisi hankkia? Poikani toivoo sellaista 8-vuotislahjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on HAY:n valmistama käsi ja sitä saa useasta "Designiä" myyvästä kaupasta. Helsingissä esim. Formverk myy kyseistä tuotetta ja sitten on tietty Iso ja Mahtava Finish Design Shop.

   Poista
 5. Lisää Googlen erikoisuuksia: noin viikko sitten kuukkeloin puista kättä, osumia 0. Nyt niitä löytyi pilvin pimein :O.

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.