28.11.2013

Hyvästi sänky


Kodimme ehdottomasti kaunein tila on makuuhuone. Tein mitä tahansa siellä, niin se vain näyttää omaan silmään hyvältä. Värimaailmaa pystyy vaihtaa hetkessä ja kun hiukan pikkuesineitä ja taulujen paikkaa vaihtaa, saa täysin eri tunnelman. Reilun vuoden palvellut lavoista koostu sänky on ollut loistava, mutta...

Nyt on kuitenkin aika tehdä muutoksia terveyden ja tilantarpeen ehdoilla. Lavat on jo siirretty parvekkeelle odottamaan loppusijoitustaan ja viikonlopun jälkeen nukutaan varmaan uudessa sängyssä (tai ainakin uusilla patjoilla, jos sängystä ei päästä yhteisymmärrykseen)

Harvinaista että minustakin uuden hankkiminen tuntuu ikävältä.

7 kommenttia:

 1. Mitenkähän kysyisin korrektisti... ehkä suoraan? Sanoit, että luovutte lavasängystä paitsi tilanpuutteen takia, myös terveydellisistä syistä. Liittyvätkö terveysongelmat nimeonmaan lavoihin? Mistä mahtaa olla kyse? Utelen asiaa siksi, että havittelen omaan kotiini myös lavoista tehtyä sänkyä. Postauksesi luettuani säikähdin: mitä en ole älynnyt ottaa huomioon? Voivatko lavat aiheuttaa terveysongelmia. Jos, niin mistähän mahtaa olla kyse... Harmi, että joudutte sängystä luopuman, on muuten viimeisen päälle tyylikäs kapistus (ollut)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parissa lavassa oli havaittavissa jotain tummentumia (mahdollista hometta), joten siksi päätimme luopua näistä. Kyseisiä lavoja kun ei oltu käsitelty mitenkään ja olivat saaneet jossain vaiheessa myös kosteutta osakseen. Emme halunneet ottaa riskiä, että tästä aiheutuisi ongelmia.

   Tämähän ei tietenkään ole ongelma, jos käsittelee lavat asiallisesti heti alkuun ja valitsee tarkemmin lavat mitä käyttää.

   Poista
  2. Asia selvä. Kiitos :).

   Poista
 2. pakko kysyä tuosta fermin tyynystä, ootko pessy sitä vielä? oon niin pettyny tyynyn värien laatuun. ensimmäisestä tyynystä reklamoin, koska heti ekassa pesussa värit levis vaikka pesin ohjeen mukaan. no, sain toisen samanlaisen tilalle ja taas sama juttu..enää en jaksa viedä tyynyä takaisin, mutta en kyllä uskalla noita ostaa enää..:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole pessyt kertaakaan ja taidan jättää märkäpesun tekemättäkin, jos tuollaiset on kokemukset. Design ei todellakaan ole synonyymi laadulle ja sen olen kyllä saanut huomata itsekin.

   Poista
 3. Vitsit, kivalta näyttää makuuhuone kyllä! Nuo lintuverhot on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyseessä on Vallilan - Langalla -verhot

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.