4.11.2013

Origoa pöytään


Pari leipää, kahvia, mehua ja mysliä.
Kyllähän noilla päivä liikkeelle lähtee ja kuvia katellessa ikävä tulee viikonloppua.

Noh. Kuvien tarkoitus ei ole todistaa, että osaan minäkin aamupalaa tehdä. Vaan fiilistellä omasta mielestä kauniiden Iittalan Origo -astioiden väritystä ja muotoilua. Kyseinen sarja toimii meillä väripilkkuna kattauksissa ja näiden kaverina on sitten aina toimivaa Teemaa kaapit pullollaan. Loistava sarja tuo Origo. Niiden kanssa voi yhdistellä lähes minkä tahansa värisiä elementtejä ja tälläinen värisokea pystyy jopa yhdistää erivärisiäkin origoja samaan kattaukseen.4 kommenttia:

 1. Oma suosikkini Origoista on se mustapohjainen ja harmittaa edelleen etten niitä aikanaan ostanut, kun nyt ei enää valmisteta. Toisaalta, kyllähän noita astioita tuntuu aivan riittämiin olevan ilman origoitakin..(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astioita kyllä riittää, mutta silti tahtoo lisää. Ja kun tulee lisää tarvii isomman vitriinin ja sitten tarvii isomman asunnon...

   Poista
 2. Tykkään! Täälläkin investoitiin Origoihin vuosi sitten, ja valkoisen Teeman kavereina toimii hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kiva nähdä kommentti myös teiltä. Taidat olla ihan ensimmäisiä lukijoitani ja aina en jaksa itsekään uskoa, että osa jaksaisi seurata, kun mun päivitystahti on hiukka harva. Loistavaa, että olet kuitenkin mukana ja astiakaapin sisältökin vaikuttaa samankaltaiselta.

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.