29.11.2013

Kakka kodin1


VMP. Onko kukaan yrittänyt päästä kodin ykkösen tai netanttilan kotisivuille Safarilla taikka IE:llä... tai vaikkapa Firefox:lla (enempää en rupea selaimia asentaa). Vetää niin vihaksi, miten joku noinkin iso talo voi saada jotain noin paskaa aikaiseksi. Lähes poikkeuksetta tuon suomalaisen jättikonsernin sivut jää vain latautumaan. Tämän kollaasinkin tekeminen oli yhtä tuskaa ja vaati monen tunnin testailun. Voisin myös tehdä vaikka väitöskirjan, että sellainen nettikuppa myy enemmän, jonne pääsee sisälle. S***ana.

Silmissäni tuon konsernin pelastaa ainoastaan Variston Kodin1 topten -osasto ja poikkeuksellisen hyvä Anno -mallisto, josta valitsin muutaman maukkaan jutun (ja Iittalan Nappulat) joulua piristämään.

9 kommenttia:

 1. No johan on kumma. Mä olen viime aikoina useasti vieraillut molemmilla sivuistoilla ja hyvin on toiminut safarilla ja firefoxilla.

  VastaaPoista
 2. Mulla toimii ihan normaalisti, ei mitään ongelmia firefoxilla :) Mukavata viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. En ole aikoihin vieraillutkaan kodin1 -verkkokaupassa. Mielenkiinto tosin heräsi heti :D. Mä tuun kuuntelemaan sun väitöskirjan esitystä sitten kun sen pidät. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa. Katsojien määrä on siis valtaisa, vai haluisitko vastaväitellä asiasta?

   Poista
 4. Valokirjainta ja mattoa olen ihastellut jo aiemmin. Tuollainen tyynyliina voisi kyllä muuttaa meille tuomaan joulua kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko oli tuollaiset keittiöpyyhkeet jo käydä napaamassa ja pari tyynynpäällistä saattaa tulla haettua ihan lähiaikoina.

   Poista
 5. Kodin1 uudistus ei kyllä ollut kovin onnistunut verkkokaupan suhteen. Esim. scrollaus, tuotteiden avaamisen mahdottomuus uuteen välilehteen ja navigaation sekavuus tässä muutamia mainitakseni... Uudistuneella Annolla ovat kyllä osuneet hyvään saumaan, osa tuotteista ei kyllä ole kovin hyvä laatuisia, toki halpojakin ovat. -Johkis-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken jo mietin, että olenko vain avuton tietoliikennetekniikan insinööri, joka ei vain osaa, mutta onneksi erinnaisia virheitä on muutkin havainnut.

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.