20.12.2012

Rahiralli


Hetki sitten kerroin, että minua ärsyttää tuo minun rahini ja tarkemmin sen korkeus. IKEAN STOCKHOLM -nojatuolin rinnalla se näyttää todella korkealta ja rahin kanssa samaa sarjaa olevan sohvankin vieressä se on jotenkin korkea (varmaan kuin tuo 12 vuotta vanha sohva on hieman painunut kasaan)

Eli ei muuta kuin rautasaha käteen ja jaloista pätkä pois.
Jep Jep, eihän sillä sahalla saanut mitään aikaiseksi, joten päätin säästää ja käydä tutun sirkkeliä lainaamassa ja loistavastihan se reissu meni.

Yksi pultti jäi puupalikan sisään, joten ajoin sen sitten poikki (ja sirkkeliin uusi terä)
Ja koska maaseudulle mennään pikkuteitä pitkin, en voinut vain körötellä. Vauhtia ja jännitystä elämään saa kun nappasee ajonvakautukset pois päältä ja testailee miten niihin mutkiin voikaan kantata. Kävin sitten hakemassa penkoista hieman tukea  (ja sitten sai taas ihan kiltisti painoin nappulasta ne ajonvakautukset ja muut turhakkeet päälle) 

Lopputulos on kuitenkin erittäin mieluisa ja suurin ärsytys rahia kohtaan hävisi samaintien. Jaloista lähti 4cm pois ja nyt se istuu paljon paremmin muiden huonekalujen kanssa


4 kommenttia:

 1. Sun täytyy hommata joku kunnostettava rivarikämppä tai omakotitalo, sitten on omasta takaa sahaa jos jonkinlaista tallissa :) Olipas muuten typerän korkeat jalat tossa alunperin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen oma asuntoni oli rivari ja silloin olis sahat ja jutut, mutta ne on jonnekin kadonnut. Nu jalat näytti alkuperäisenä aivan liian pitkiltä, mutta reilu vuoden ajattelin, että se rahi jotenkin laskeutuu alemmas.

   Poista
 2. Joulupukki tulee ennellä käymään

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.