5.12.2012

Projekt KK: Lähtötilanne


Se yksiö projekti mistä kerroin. Tälläinen se nyt on.
Paljon on tehtävää ja juuri mitään ei ole tehtynä.
Uusiksi menee suunnitelmani mukaan kaikki, eli lattiat, kaikki seinät ja keittiö. Väritys tulee olemaan harmaan ja valkoisen eloa sulassa sovussa. Kalusteita tulee mielummin liian vähän ja tilaa pitää jäädä olemiseen.

Juttuja:
Makuutilat pitää löytyä neljälle hengelle väliaikaisesti, eli haussa olisi hyvä vuodesohva. Kaksi muuta makuupaikkaa tulee alkoviin.

Keittiössä vanhat korkeat kaapit täytetään kodinkoneilla ja näin saadaan enemmän käytännöllistä kaappitilaa.

Vaatteille olisi hyvä saada tila jonnekin, mutta minne ja minkälaista? Auttakaa avutonta.

8 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen projekti.. Heti aloin miettimään erilaisia vaatesäilytysratkaisuja!! Tässähän saa hyvin illan taas kulumaan.. heh*:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa. Ratkaisija saa esitellä niin julkisesti, kuin s-postillakin ;)

   Poista
 2. Nuo vanhat komerot ovet on aivan mahtavat!
  En ihan ymmärtänyt aiotaanko ne poistaa (kääk), aika pienihän tuo keittiö on ja hankalan mallinen, mutta jos olisi mun, en raskisi poistaa mitään mitä on vielä alkuperäistä jäljellä. Minun ei varmaankaan kannata ostaa vanhaa asuntoa ;).

  Suomessa vaatteet säilytetään pääosin komerossa, ulkomailla usein lipastoissa. Tietysti tarvitaan myös henkaritilaa, mutta monet henkarivaateet menee myös matalemmassa kaapissa, poislukien pitkät takit ja mekot. Uskon että keksit tähänkin hyvän ratkaisun.

  VastaaPoista
 3. Ovet ovat upeat, mutta jonnekin pitäisi saada mahtumaan. Jääkaappi, pakastin, kahvikone, uuni (viinikaappi) jne. Joten taitaa lähteä nuo kauniit ovet tuosta.

  Niin ja tilahan ei tule näillä näkymin vakituiseen asumiseen vain ns. viikonloppu asunnoksi, siksi lipastot on huono ratkaisu, vaikka itse niistä pitäisinkin. Niihin kun vaatteet pitäisi aina purkaa laukuista.

  VastaaPoista
 4. Onnea projektille! Ahtaat eteiset ja liian vähän säilytystilaa. Ikuiset kompastuskivet. Vaatteille lienee ainoa ratkaisu on kaappi. Mihin se mahtunee, se ei oikeen kuvista selviä.
  Toivottavasti päästään seuraamaan tätä projektia jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos kiitos. Pistän tulemaan pohjakuvan ja ensimmäiset suunnitelmat jossain vaiheessa.

   Poista
 5. Ainiin, unohtui ihan tässä juhlahumussa koko asia. Ja nyt kiireessä, sori. Mutta tässä yksivaihtoehto:

  kun ajattelee viikonloppuasunnoksi ja sitä ettei vaatteet välttämättä siirry matkalaukusta aina niin joku omaan makuun sopiva, vaateteline rullilla olisi aika kätevä. Vaatetelineen alatasolla voisi säilyttää itte matkalaukut jne. Löysin lukemastani Selman blogista (toivottavasti nyt ei tule selkäsaunaa ku laitan tän tällee tänne) aika kivan: http://selma-greyscale.blogspot.fi/2012/12/oivallus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. Selman blogi on tosi helmi ja kuuluu omiinkin suosikkeihin. Ja tuo idea on kyllä lähinnä sitä ratkaisua mitä olen itsekin sinne miettinyt. Hankalinta tulee olla vain perustella tuollainen rekki -ratkaisu, sekun ei ole se ihan perinteisin vaihtoehto. Täten HAY:n rekki on aika vahvoilla tänne.

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.