31.12.2012

Kituutusvuosi takana

Enne kiittää ja kumartaa...
...ja pullon lasin kuohuvaa nauttii

Blogini paras luontokuva 2012
Kotimaisuutta, yksinkertaisuutta ja käsitöitä.
Blogini paras DIY 2012
Viimeiset rippeet minimalistisyydestä :/

Olipas se vuosi. Vuoden teema oli varmastikin kituuttaminen. Vuoden sisustushankintojen summa oli n. 500 euroa. Silläkin sai kuitenkin jotakin aikaiseksi ja kotikin vain muuttui päivä päivältä kotoisammaksi. Autoa saikin sitten korjailla kymmenkertaisella määrällä, joten rahan käytön suhteen olen selkeestikin automies.

Vuoden toiseksi tärkein juttu olikin auton saaminen kuntoon (tätä iloa kesti noin kuukauden, kunnes turbo väsähti) Ison surun jälkeen kuitenkin koittaa yleensä ainakin parempi mieli ja tuollakin rintamalla ensivuosi on suunnitelmia täynnä.

Suunnitelmia tosin riittää muillakin rintamilla ja uskon ensi vuoden olevan aika lailla erillainen kuin 2012. Tänä vuonna jäi perinteinen Espanjan mökkeily tekemättä ja hmmm.. en oikeastaan käynyt edes Tallinnassa koko vuonna. Säälittävää ja vaatii muutoksen 2013. Onneksi olen kuitenkin muistanut juhlia riittävästi ja kuplivaa on kaadettu siihen malliin kurkusta alas, että olen miettinyt jo useaan otteeseen, missä on Freixenetin sponsorointi sopimus?

Muutoksia tulee olemaan myös sisustuksen saralla, kun suurella todennäköisyydellä kaksio muuttuu kahden asuttavaksi. Tämä taas tarkoittaa isosti muutoksia. Minimalistinen aikakausi on siis ohi.

Ja se vuoden tärkein asia oli tietenkin neiti Jeen tapaaminen ja lukuisat reissut Savossa.

Blogistanian puolella vuoden tärkein tapahtuma oli Oma koti valkoisen sisustusbileet, joka muutti nimimerkit eläviksi ihmisiksi. Tämän jälkeen olenkin ollut lähes viikoittain tekemisissä useiden bloggaajien kanssa. Parasta. Blogistania tuli tutuksi myös IKEA -haasteen analysoinnin yhteydessä, kun  tutustuin noin 150 uuteen blogiin. Mutta voin vain todeta, että töissä käyvä antikotihiiri ei kyllä kykene lukemaan edes 50 blogin päivityksiä. Voi vain todeta, että hienoja blogeja löytyy pilvin pimein ja erityis terkut Vastarintama blogin pariskunnalle.

Oma blogi on ruksuttanut eteenpäin omalla painollaan ilman mitään suurempia nousuja ja laskuja. Tai jos ei oteta huomioon kevään masennus aikakautta. Kituutus vuoden aikaansaannoksia tänä vuonna oli sisustuksen saanut parveke, uudistettu makuuhuone ja keittiön valo hässäkkä. Saa nähdä miten ensivuonna kituutellaan ja millaisia muutoksia aikaan saadaan. Erinnaisia projekteja ainakin on taskut täynnä.

-Enne-

p.s. Vuoden floppiteksti on Omenani mun (Tuntien työ ja ei yhtään kommentia)

13 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta, toivotaan että vuosi 2013 on raharikkaampi - ja jos ei, niin toivotaan että se tuo tullessaan hyviä kirpparilöytöjä! :D Tulee niin harvoin kommentoitua, että oikein hävettää, mutta nyt tuli sekin korjattua.

  Oma rahallinen satsaukseni vuoteen 2013 on vanha iPhone. Jep, ajattelin siirtyä askeleen edemmäs nykytekniikassa ja ostin vanhan puhelimen 80 eurolla. Liittymänä (kun pihinä ne vuoden välein kilpailutan) DNA:n joustavava 12000+netti alle 15e/kk.

  Eli vuoden 2013 tekniikkaan panostus 80e, sisusteluun... no sen näkee sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että siellä kuitenkin käydään lukemassa, vaikka ei aina kommentoitaisikaan. Ja tekniikkaan tullaan kyllä ensi vuonna panostamaan... tv, kahvikone jne.

   Poista
 2. Aika upeasti olet kyllä viidellä sadalla sisustanut, parveke ja uudistunut makkari ovat tosi hienot! Sekä se valohässäkkä tietty, sulla on varmasti vaikka mitä kivoja ideoita mielessä ensi vuodelle. Onnea ja kaikkea ihanaa teille kahdelle uuteen vuoteen ja sitten aikanaan yhteiseen kotiin! Liikutuin myös maininnastasi, onneksi tavattiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen viimevuodesta erittäin tyytyväinen ja ensi vuosi tulee varmasti olemaan ainakin muutoksia täynnä. Tosin sisustus rintamalla alkaa käymään pinnat vähiin, joten pitää aloittaa vaikka se tavaroiden siirtely paikasta toiseen.

   Ihanaa uutta vuotta myös teille kaikille!

   p.s. onko sen isomman pikkuisen elefantit vielä tallessa? ;)

   Poista
 3. Runsautta tulee kyllä sisustukseen kun mahdutetaan mukaan kaikki mun kivat musiikkivempeleet ;D <3 terv. Jee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musiikki vempeet on jees ja se sun pentikin kupillekin löytyy kyllä paikka :D

   Poista
  2. Anonyymi1/1/13 22:16

   Hahaa säkin saat kotiisi musiikkivempelefriikin!!

   Poista
 4. Jaana-Unelma31/12/12 15:00

  Minä taisin törmätä blogiisi kesällä, kun laittelit/sisustit parveketta. Siitä haluaisinkin kysyä, kokositko sohvasi/sängyn partsille ilman että kiinnitit lavoja mitenkään toisiinsa? Vai?
  Aattelin nimittäin ensi kesänä matkia sinua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kyllä kun ilmestyit lukijaksi :D
   Lavoja ei ole kiinnitetty toisiinsa mitenkään ja kestävät kyllä aikamoisen ....levottoman nukkumisenkin.

   Poista
 5. Paljon olet kuitenkin saanut aikaan viidellä sadalla, hieno koti sinulla on ja mielettömän upeat kuvat. Mielenkiinnolla jään seuraamaan kuinka sisustus muuttuu naisen tullessa taloon :) Toivottelenkin sinulle tai oikeastaan teille oikein raharikasta tulevaa vuotta. Mukana blogiasi lueskellen pysytään myös tulevana vuonna, lupaan petrata kommentoinnin suhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulossa on paljon lilaa ja edessä taitaa olla myös tavaroiden jerjestelyäkin, että saa tilaa piilottaa kippoja ja kuppeja :)

   Ei täältä lukijoista pois saa lähteä ;)

   Poista
 6. Nyt on Enne Omenani mun postauksessa kommentti ;).
  Sun Ikea haaste postaus on legendaarinen täällä blogi maailmassa. Aika moni luulee sitä edelleen ostetuksi mainokseksi.
  Mukava kuulla että olet löytänyt nti Jeen.
  Odotan sen keskusta kämpän uudistumista.
  Kaikkea hyvää vuodelle 2013 Enne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IKEA haaste oli kyllä aikamoinen savotta ja kyllähän siitä on jälkikäteen kaikkea kivaa seurannut. Mutta ei sekään ollut ostettu teksti.

   Keskustan kämppä -projektikin etenee ja sain hieman noottia, kun se etenee liian hitaasti :D ...mutta uskon, että tammikuussa tapahtuu.

   Ihanaa että olet niin usein kommentoinut ja ehdottoman ihanaa vuotta 2013.

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.