22.10.2012

Makkarin mullistusKaikki on ihan ok (siis myös makuuhuoneessa). Tykkään kovasti makuuhuoneesta ja se on monin puolin ihan mieluisakin. Jotain särmikkyyttä kuitenkin puuttuu, joten makuuhuoneessa menee KAIKKI uusiksi. Tarkoitus olisi saada makkari näyttämään enemmän omanlaiselta ja samankaltaiselta kuin muuallakin asunnossa näyttää (eli super makeelta). Suurin murheenkryyni on tietenkin tuo sänky. Hieno ja ehjä, mutta ei todellakaan sisustukseni tyylinen. Ja vaikka kuinka ajattelen tyylien rikkomista ja sekoittamista, ei se vain toimi yhdessä pelkistettyjen linjojeni kanssa. Muutoksia on täten luvassa ja kuten rakkaat lukijat arvaavatkin, en todellakaan ajatellut panostaa muutokseen rahallisesti kovinkaan paljon. Jos parveke tuli tehtyä satasella, niin pistetään nyt elämä risaseksi ja panostetaan kaksi sataa.

Lopputulos pitäisi olla sekoitus valkoista sekä harmaata, yksinkertaisia muotoja ja raakojapintoja. Ainoat asiat mitä jää on sängyn patjat ja vuodevaatteet. Tai oikeastaan vuodevaatteetkin voisin vaihtaa. Haluaisin nimittäin sellaisen iiiison peiton, jonka alta pääseminen vaatisi jo taitoa tuurin lisäksi.

12 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää noinkin! Odotan innolla mitä saat aikaiseksi :)
  Ja jos iiiisoa peittoa oot hankkimassa, niin suosittelen lämpimästi, ihan parhaita. Joutuu kuoriutumaan peiton alta :) Tosin jos nukkuu pommiin ja tulee paniikki kiire lähtö, niin sieltä peiton alta ei ihan helpolla ylös nousta ja sekös ärsyttää :D Minähän en ole tälläista koskaan kokenut, en! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee. Kivalta näyttää nytkin, mutta kuvissakin näkyy kolme ISOA virhettä.
   1. Sänky on liian massiivinen
   2. Puolet seinistä on vaaleanvihreitä
   3. Tyyli on naisellinen ja ei sovi siis tähän miehiseen hapitukseen

   Kuulostaa liian hyvältä tuollainen ISO peitto.

   Poista
 2. Vau mikä blogi. Eka kertaa täällä. Aion palata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau mikä kommentti. Tykkään. Tule takaisin ja kommentoi lisää ;)

   Poista
 3. Toi verho on niin lempparikuosia! Mutta ei se vissi sopis mun sisustukseen mitenkään. Tykkään silti! saisin ees mukit! Oisko niitä enää myynnissä. Kerran oli postissa puoleen hintaan ja hitto ku mä olin just menossa laivaan, niin enhän mä nyt voinu niitä sinne mukaan ostaa. En oo enää nähny missään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuosi on kyllä upea ja tulee varmasti takaisin jossain vaiheessa. Nyt kuitenkin tarkoitus on hakea tummia sävyjä ja pehmeitä materiaaleja.

   Poista
 4. Hei jännää, mielenkiinnolla odottelen tämän proggiksen etenemistä! :) Nykyinenkin on tosi kiva, mutta kuten sanoit, myös ihan erilainen asuntosi muun linjan kanssa.

  Ja jättipeitot on parhautta. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen kommentti jättipeitoista saa minut haluamaan niitä yhä enemmän. Onneksi nämä remontit ja etenkin maalit on niin kalliita, että ei tarvitse mitään peittoja ostella.

   Poista
 5. Onko nää muuten blogin ekat kuvat joissa näkyy vähän laajemmin sun asunto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei suinkaan, mutta kieltämättä aika harkiten laitan asunnosta kuvia (kun niissä aina on jotain muka niin pielessä) Esimerkiksi villamatto -tekstissä on kuvattu olohuonetta varsin laajasti ja keittiökin vilahtelee varsin usein.

   http://sisustasiis.blogspot.fi/2012/10/villamatto.html

   p.s. Tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 6. Kuulostipa tämä postaus niin tutulta! Meillähän oli vastaavanlainen Ikean metallisänky vuosikausia, ja eihän se enää mitenkään sopinut minkään kanssa yhteen. Muinaisjäännös mun romanttis-klassiskaudeltani, heh. Pätäkän puutteessa mieheni otti ronskisti rautasahan kouraan ja sahasi päädyt kokonaan pois, reiät hiottiin ja sinnehän ne jää peittojen alle piiloon. Metallijalat on ihan siedettävät!
  Ehkä me joskus saadaan se iso haaveilemani triplapatjainen jenkkisänky, siihen asti saa kiekurasängyn jäänne kelvata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän se noinkin. Minä en viitsinyt tuhota sänkyä, vaan siirsin parvekkeella olleet lavat talveksi tehokäyttöön :D

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.