23.7.2013

TeollistakrääsääKyllähän se on selvää, että nuo ei niin rakkaat länsinaapurimme osaavat tehdä paljon kaunista, mutta vähän toimivaa. Sisustus piireissä, (joista olen joskus kuullut) on kuhistu ja fiilistelty ihan Ossina, jostain Kranesta. Uusi sisustuskauppa Ruotsista… uu la laa. Perus äijänähän tämä tarkoitti minulle sitä, että tämän jutun voin unohtaa ja ehkä myöhemmin sitten katsella jos innostuisi.

Noh, tuli asiaa tuonne Suomen sydämeen ja ihan vahingossa eksyin sitten sinne pahamaineiseen kauppaan. Mutta perkeless, sehän on ihan siisti kauppa, missä on just sellaista mukavan teollistakrääsää myynnissä.

Pyykkikori on ollut hakusessa jo jonkin aikaan ja siellähän sellainen sitten oli. Sellainen hieno musta yksinkertainen ja ajaton, joka oli jotain pahvimaista materiaalia.
Kysyin tietty, että kestääkö kosteutta ja sain vastauksen, että pitäs sen pikkusen kestää, mutta ei nyt ihan suihkun alle kannata laittaa… ja näin meille sitten kotiutui uusi upea pyykkikori.
Menin kotia, menin suihkuun, kuivasin hiuksia ja pari pisaraa lensi pyykkikorin kanteen. Minuutin päästä kanteen turposi sellaiset paiseet, että ei tarvii ainakaan laittaa minnekään näkyville sitä pyykkikoria.
Kaunista, mutta ei niin toimivaa.

Pyykkikori on nyt palautettu ja tilalle otettu muuta teollistakrääsää kylppäriin.

Parasta on muuten se, että kaupan sisältö miellytti meitä kumpaakin sisustajaa ja shoppaholic (minä) sai ostella ihan rauhassa.

7 kommenttia:

 1. Tykkään erityisesti viimeisestä lauseesta, shoppaholikki :)

  VastaaPoista
 2. Granit ihan mielettömön kiva kauppa, itsekkin kävin ekaa kertaa ja megaiso lankakori tarttui matkaan, ja paljon jäi vielä kutkuttaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankakoreja itsekin katselin, mutta ne tosiaan oli isoja, joten jäi kauppaan.

   Poista
 3. jee jee jerrycotton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin asiallinen kommentti. Näitä lisää :D

   Poista
  2. jerry jee :)

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.