3.11.2012

Rauhaisa tunnelma


Kiirettä pitää. Pitkiä päiviä töissä ja isosti muistettavia asioita. Joten siksi edes tämä yksi levollinen kuva rauhoittamaan tunnelmaa. Ja onhan tuo kuvan kynttelikkökin erittäin makee.

Tapahtui eilen...
Rankaa työviikko loppunut ja voin rauhassa mennä kauppaan. Voi helvetti mitä tuskaa se reissu olikaan. Miksi minun superidea mennä jumboon olikin niin virhe. Pikku ketutuksena sitten painelin suoraan  ALKOon, jonka jälkeen jatkoin lähikauppaan missä oli jopa ihan rauhallista.

Lähikaupassa joku äiti sanoi lapselleen:
"Haluatteko te että minä keitän perunoita vai pitäskö meidän ottaa vaikka rasnkalaisia ja nakkeja?"
Mikäköhän tuohon oli vastaus?

Kysyinkin sitten itseltäni:
Pitäskö mimunkin hakea vielä toiset kahdeksan olutta?

13 kommenttia:

 1. Haa, säkin Jumboilit. Me tehtiin sama virhe joka hokattiin vasta kun jonotettiin perkele että päästiin ees parkkihalliin. Huhheijakkaa. Maailmanlopun meininkii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep... onneksi se ALKO pelasti ja ei tarvinut mennä sinne cittari helvettiin

   Poista
 2. Tää on jotain mikä ei mene ymmärrykseen. Ei edes insinöörin logiikalla eikä matikalla. Jos kauppa on yhden päivän, siis yh-den päivän, kiinni, niin kaikkien on edellisenä päivänä pakko päästä sinne. Ja se hamstraamisen määrä. Voi luoja sentään! Niillä eväillä pärjäisi suurempikin perhe ainakin viikon.

  Joo, sympatiat siis sulle. Vai oliko se empatiat... :)

  Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä onneksi mitään erityisempiä sympatioita tarvinnut. Pari pulloa kuoharia ja paketti popcornia pitää suupielet oikeassa suunnassa.

   Poista
 3. ihanaa että tuollaisia nuoriamiehiä on olemassa t minä vanha ämmä joka luen juttujasi----

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tuskin ämmäksi ketään lukijoitani (tai muitakaan naispuolisia) sanoisin ;) ja ikäkin on vain numeroita. Mutta tervetuloa lukemaan tarinoita siustamisesta ja aiheen vierestä Te iäkkäämpi nainen :)

   Poista
 4. Haha.. lapset varmaan valitsivat ne kuorineen keitettyt perunat. :D

  VastaaPoista
 5. Mä tarviin taas sun apua taas :D Haluun sellasen clas ohlson-hehkulamppusysteemin keittiöön/eteiseen missä ois niitä ainakin kolme (koska oon saanu kuvan että yhdessä on aika heikko valo, korjaa jos oon väärässä). MITEN TEEN SEN?? Siis koska on vaan yks tollanen "mesta" mihin johto menee ni miten helkutissa siihen sais kolme?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsansaa R.
   Tarkoitatko sellaista putken ympärille käärittyä järjestelmää vai sillein, että samasta kohtaa roikkuu nipussa useampi valaisin?

   Jos siinä on vain yksi MESTA mihin ne johdot menee, niin ei muuta kuin pora käteen ja pari reikää lisää ;)
   Sitten sokeripalan kanssa hieman yhdistelee niitä siellä ja valmista tulloo.

   Poista
  2. Jos on putken ympärille kääritty (eikös sulla oo joku sellanen tsydeemi?) niin tarviiko sit poraa reikiä? Ja saako kattoon poraa samaan tyyliin ku seinään?

   Poista
  3. sä saat poraa ihan mitä vaan. Mutta kattoon poraaminen on huomattavasti hankalampaa. Itselläni on puusta tuo katto, joten oli helppo vain ruuvata kiinni kattoon. Betoni katossa joutuu varomaan, että ei lohkeile paloja pois. Kunnon työkalut vain ja kyllä onnistuu. Pistä Mr DJ hommiin ;)

   Poista
 6. Oisko tästä linkistä apua?
  http://tamalikainenparketti.blogspot.fi/2011/02/tee-se-itse-how-to.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pitää siis vaan ryhtyä tuumasta toimeen :)

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.