8.11.2012

Kun istua voisin


Istuskelulle ei ole juurikaan ollut aikaa viime aikoina (paitsi töissä), joten eipä ole muistunut mieleen, että pistin ruokailutilan tuolit vaihtoon. Uudet tuolit sopivat tyyliini huomattavasti paremmin. Minähän katsos olen yksinkertainen ja särmä tyyppi ja noissä sitä särmää todellakin on. Toimivat myös varsin hyvin ja ovat selkeästi "kevyemmät" fiilikseltään. Vielä kun istua voisin.

p.s. Myynnissä olisi kaksi noita korkeita tuoleja. Mallia IKEA HENRIKSDAL (toinen näkyy alimmassa kuvassa)

6 kommenttia:

 1. On se hyvännäköinen.
  Just etsin kuvia Ikea PS sarjasta, varsinkin 2009 ja aiemmin ilmestyneistä jutuista. Pitäisi kaivaa Ikean kuvastot jostain varaston kätköistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on monta makoisaa tuotetta ja yksi on ylitse muiden... Se valkoinen jalkalamppu.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. Tuoli tuo lampun kanssa kivasti särmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itsekin erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

   Poista
 3. OI kun kiva blogi. Löysin tänne jonkun toisen blogin kautta ja jäin lukemaan. Ja wau minkä tutkimuksen olet tehnyt. Tuota harva miettii.. luulen, että moni bloggaaja ei tajua minkälainen voima esim. heidän mainostamillaan tuotteilla on. Suosikkibloggaajat saavat jonkun vaatteen ilmaiseksi ja postaavat siitä... se miten juttu leviää ja lopulta aika moni varmaan hankkii tuotteen. Halpaa mainosta yrittäjille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Velkommen.
   Olihan siinä tutkimuksessa hommaakin, mutta tyytyväinen olen itsekin niin haasteeseen, sen tutkimiseen ja tuloksiinkin. Ja tulihan siinä samalla mainostettuakin sitä Ruotsin lahjaa maailmallekin.

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.