17.8.2012

Renttu

Naapuri kävi ilmoittamassa tällä viikolla, että olen renttu joka käy suihkussa yöllä ja jumputtaa musiikkia. "Suihkussa käynti klo 23 jälkeen on kiellettyä ja voisit hankkia kuulokkeet"

No ei anneta sen harmittaa, renttunahan voi olla ihan kiva olla ja naapuri varmasti tykkää korvatulpista jotka pudotin ystävällisesti sen postilaatikkoon.


20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Peltorit ei ois mahtunut laatikkoon :/
   Mutta mua harmitta kun se valitti jostain kirjan luku rauhasta, että lukis itse v***u Peltorit päässä kirjaa, jos mun pitäs kuunnella musiikkia kuulokkeilla.

   Niin ja mulla ei ole edes subbaria!!!
   VIELÄ

   Poista
 2. Ihana! Mie olisin häpeissäni varmaan vaan mutissut anteeksipyynnön ja lopettanut hengittämisenkin. :D Asennetta tänne kanssa, kiitos!

  Ps. En todellakaan kaipaa kerrostaloihin aina osuvia ihania naapureita! Mulla on tasan yks seinänaapuri, ja harvemmin heitä näen tai kuulen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siis tämähän ei ole kerrostaloa vain kaksikerroksinen luhtitalo ja minulle nyt sattui tulemaan alakertaan tämän taloyhtiön tapavalittaja. PRKL

   Poista
 3. Suihkussa käyntiä ei käsittääkseni voi millään järjestyssäännöillä rajoittaa. Milloin muuten esim. fyysistä työtä tekevät vuorotyöläiset peseytyisivät? Jos naapuri vielä ryppyilee, ilmoita suoraan isännöitsijälle naapurin häiriökäyttäytymisestä tai suosittele naapurille muuttamista omaan taloon jonnekin korpeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täti oli kuulemma tehnyt jo useamman valituksen häiritsevästä "yöelämästä" isännöitsijälle. OMG

   Poista
 4. Sä oot aikamoinen. ;) Asenne kohdillaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mua silloin pelotti ja vapisin kuin haavanlehti, mutta kun olin siihen pari litraa ottanut saunaolutta, niin oli helppo tehdä pari vastausta ;)

   Poista
 5. Naapurirakkautta parhaimmillaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Mä yritin olla hyvä ja ystävällinen"

   Poista
 6. Sannan kanssa samaa mieltä. Muistaakseni joskus oli juurikin jotain uutisjuttua netissä tästä kerrostalojen järjestyssäännöistä (oliskohan liittyny parveketupakointiin) ja siinä mainittiin, ettei esim. suihkussakäynti ole kiellettyä yöllä. Se ei siis liity ainakaan kerrostalojen kiinteistöhiljaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kertoohan sen maalaisjärkikin, että ei suihkussa käyntiä voi kieltää. Nimimerkki: Juuri suihkusta saapunut :D

   Poista
 7. Just sen takia mä en ava ikinä ovea naapureille. Mitä ei kuule, sitä ei ole olemassa.. vai mitensenytmeni..
  Tämähän sitä naapurirakkautta on! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan.
   "Elämän ääniä"

   Poista
 8. Ehkä se onkin suihkussa käynnin syy/aiheuttaja mikä sitä naapuria häiritsee enemmän ;)Ei vaan kehtaa ilmaista asiaa toisin, kuka kehtaisi? (Saa sensuroida, en loukkaannu)

  Ainoa asia mistä meidän alakerta ei oo vielä valittanut on suihkussa käyminen vaikkapa 03.00 yöllä...ois paras olla valittamattakin

  VastaaPoista
 9. Pakko kommentoida tähän vaikka on jo melkein viikko postauksesta..
  Meillä asuu kans alakerrassa aivan vitipää naapuri. Valittanut vaikka mistä ja haluaisin tunkea sen postiluukusta kans korvatulppia. Viime lauantaina tai taisi se olla jo sunnuntain puolella saavuttiin avomiehen kanssa iloisesti heiluen kotiin ja sammuttiin sänkyyn. Olin saada sydärin, kun herään siihen, että naapuri paukuttaa seinää aivan täysillä. Hetken siinä ihmeteltyäni, että mitä h*lvettiä nyt taas, tajuan, että koira järsii luuta lattialla, joka mukamas kuuluu alakertaan.. Siis aikuisten oikeesti.. Eikö vanhoilla ihmisillä pitäis olla huono kuulo!!!?? ARGH! Kaikki sympatiat sinne ja käy suihkussa just silloin kuin haluat ja piste. Mitähän se on tuumannu sun postista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein viikko postauksesta (tämähän on harvinaista, että edes joka viikko postaan)

   Tätä varten on vanhustentalot. Tajuisivatpa vaan siirtyä sinne, eivätkä sapotoisia elävien ihmisten arkea.

   Poista
 10. Normaaleja elämisestä johtuvia ääniä ei voida kieltää; näin ollen suihkussa käyminen on sallittua myös öisin- kaikki eivät käy töissä 8-16 välillä. Myöskin tiskaaminen on sallittua, lasten leikkimisestä johtuvat normaalit äänet, koiran luun syöminen... jne. Tästä asiasta kirjoitettiin juurikin keltaisiin lehtiin ja ihan asianajaja opasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo jo maalaisjärjellä ajateltunakin noin menee. Ei ole muuten tuon jälkeen kuulunut mitään valitusta ja on ruvennut kyseinen henkilö jopa tervehtimään tavatessa :)

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.