5.1.2012

Vieraissa: Tapanin tansseja melkein taivaassa

Tapanin tanssit tuli tanssittua ja samalla pääsin tutustumaan jo blogistani tuttuun 4H+K projektin hieman valmiimpaan settiin. Mennäänpä siis taas VIERAILULLE ja katsellaan millainen asunto täällä on kehkeytymässä.

Kaikki sähköt eivät olleet vielä valmiina ja yksi huone oli voimakkaasti työnalla, joten ihan joka kolkkaan en kamerani kanssa tunkeutunut ja esimerkiksi kultainen vaatekaappi jää toistaiseksi vain kertomukseksi kaikkine kimalluksineen. (Pahoittelen myös kuvien vähyyttä, kun jouduin päättämään pitääkö kädessä lasia täynnä kuohuvaa vai kameraa)

Itse asuntohan on perfekto ihanuus. Näköalat on yli Helsingin ja putkiremonttikin on tehtynä, JESH.
Vanha talo, joka henkii arvokkuutta ja antaa jo itsessään odottaa jotain makeaa. Hissi ei tietenkään toimi ja ylinkerros ei juuri silloin kuulosta kovinkaan houkuttelevalta, mutta kun perille pääsee ja ihastelee Helsinkiä yli puiden, ei jaksa valittaa.

Sisustus on mukavaa sekoitusta Artekkia, Ikeaa, klassisuutta ja tyylikkyttää. Fiilis on runsas ja värikäs, mutta kuitenkin yksinkertainen ja tyylikäs. Kymmenet kivi -tuikut tuovat tunnelmaa ja seiniltä löytyy niin klassisia taideteoksia, kuten myös modernimpia postereita. Tykkään.
(Ja nämä ylistys sanat olisi tullut ilman shamppanjatarjoulujakin)


Old Skool IKEAA


Joulun tulppaanimeri, Iittalan lyhdyin ja Helena Tynellin vaasilla maustettuna

TOP5 jutskat:
1. Olohuoneen tapetti
Ruotsalainen käsinpainettu Sand Bergin tapetti on hypnotisoiva ja takuuvarma katseen vangitsijaJouluinen vastaanotto
2. Keittiö kiiltavän valkoisine ovineen ja viinikaappeineen.
Moderni keittiö vanhuutta ja arvokkuutta huokuvassa ympäristössä on minusta aina yhtä upeaa. Ja täänne integroitu kahvikone, yrttitarha ja viinikaappi sulautuu mukavasti. Keittiön kanssa on muutenkin saatu tehdä hoimmia, kun se nyt sattui noin vain helposti siirtymään huoneesta toiseen.


Rehuruukku.
3. Olohuoneen audioratkaisu
Elacin sateelliitti kaiuttimet katon rajassa ja Antany Gallo:n subbari vahvistamassa dynamiikkaa. Yksinkertainen ja toimiva systeemi. Tosin stereokuva tietenkään ei ole kovinkaan selkeä kun kaiuttimia on joka nurkassa.


Remontissa pelastettu väliovi
3. Prinsessan Pink -room
Tyttö ja pinkki. Kliseistä, mutta äärettämän hienosti toimiva ratkaisu.

Prinsessan huone.

4. Sekoittaminen
Kuka sanoi, että 50-luvun lipasto, artekin tuolit ja moderni taide ei sovi samaan tilaa? Tai värikäs tapetti ja vielä värikkäämpi matto?


Kaappi ja kauniit kilisevät


Tunnelmia Artekin päällä


Tunnelmallinen makuuhuone
Eteisen fiiliksiä
Upotetut led-valaisimet eteisessä
(osta 10, anna sähkärin rikkoa 7 ja ole tyytyväinen)
Kiitos kun sain vierailla ja täällä tulen varmasti tulevaisuudessakin vierailemaan, joten saan ne loputkin ihanuudet kuvattua.

3 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää! Etenkin nuo olkkarin tapetit ovat rohkeat ja onnistuneet.

    VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.