28.1.2012

homosivari


Voisi asiat huonomminkin olla. Mutta kyllä PK-seutulaisena (kehäkolmosensisäpuolenvittupää) on aika haastavaa lähteä käymään pohjanmaalla pressanvaalien aikana.  "HOMO-SIVARI olis parempi kuin Väyrynen" -väittelyä on saanut käydä kyllä jokaisen paikallisen kanssa.  Onhan se tietenkin ikävää näille, kun joutuu valitsemaan kahdesta paskasta toisen.  Mutta kyllä minä elossa selviän kun en vain mainitse sanoja, SUVAITSEMAISUUS ja VIHREÄT

Täällä pohjanmaalla kuitenkin ollaan ja yritetään  nauttia elämän pienistä-suurista iloista: Lumesta painuksissaan olevista puista, auringon paisteesta, lehmistä ja 12t kiertävistä moottorikelkoista… onhan näitä. Mutta ei kiire, murheet ja stressi siltikään mihinkään häviä, ei ainakaan muutamassa päivässä. Sisustukset saa siis hetken odottaa, mielessä on paljon ikävyyksiä… liikaa.

Fiilistellääs kuitenkin maaseudun meininkiä ja Stadin jutuilla maustettuna.


Aurinko paistaa aina, pilvet vain on välillä edessä. 

3 kommenttia:

 1. Muisteleppa Janne vielä toiseen kertaan, ei tainnu kuitenkaan ihan kaikki ainakaan meistä lauantai-illan keskustelukumppaneista olla väyrysläisiä :) Mukava blogi, täällähän voi kävästä vaikka uudestaankin!

  VastaaPoista
 2. Kelpuuttaisin monet edellisen postauksen pöydistä itsellenikin!

  Ps. Sinulle löytyy haaste blogistani. ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: No näinhän se oli, siksi kai keskusteluki oli sujuvampaa, kunnes sammaltaminen alkoi ja kaikki nuo empivät lisäsanat pois ja tänne vain norkoilemaan.

  Jolindha: ISO KIITOS ja tulen ehdottomasti vastaamaan haasteeseen.

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.