19.10.2011

Vieraissa -komee kolmio

Olutlasin seurassa istuskelun lomassa päätin alkaa tulevaisuudessan piristämään blogini lukijoitani  myös vierailu- ja remonttiraporteilla tuttujeni asunnoista. Tulossa siis... risuja ja ruusuja, keppiä ja porkkanaa. Esittelyssä on ainakin avesome sinkkubokseja, stylish asuntoja keskustasta, rauhaa ja rakkautta maaseudulta, sekä kaikkea muuta siltä väliltä. Aloitankin tämän hetimiten ystävieni pikku remontista, jonka alkuunpanijani minua voidaan pitää, hyvä/paha minä.


Komee Kolmio kaunistuu

Kyseisessä asunnossa muutokset ovat hieman isompia, kuin mihin itse olen oman asuntoni "remontoinnissa" kyennyt. Täällä pari väliseinää menee nurin ja olohuone, sekä makkari vaihtavat paikkaa keskenään. Keittiö kokonaan uusiksi ja kaikkien huoneiden lattiat ja seinät uusiksi.
Itse pääsin tarkastelemaan tilannetta jo remonttivaiheessa, joten otetaan pikku teaser kuvien muodossa millaista on luvassa.

Jo nyt pystyy kokemaan sen avaruuden ja valon määrän kasvun, kun perinteisestä 70luvunlokeroasuntopohjasta pääsee eroon. Niin parasta! Homman kruunaa korkeakiiltovalkoinen keittiö, vaikka kuvissa näkyvien suojakalvojenkin peittämä keittiö näyttää hyvältä.

Jaksamista remontoijille, valo näkyy jo tunnelin päässä
Kaunis turkoosi keittiö :)
Keittiön valaisimet... ja tuollaiset tulen itsellenikin ostamaan
Uusi puolet lyhyempi käytävä eteinen
Upea liesituuletin ja arkea elämisestä remontin keskellä

2 kommenttia:

  1. Ihana turkoosi, loistovalinta!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kaunis on keittiö tuollein turkoosinakin (kun suojakalvot on päällä), mutta uskon että kun valkeus pääsee esiin on näky vieläkin upeampi

    Kiitos muuten ensimmäisestä kommentoinnista blogiin sitten viimeisen kahden kuukauden ;)

    VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.