21.10.2011

haaste: mitä himoitsen

Haastetta pukkaa Jolindhan blogista

"Esittele postauksessasi joko enemmän tai vähemmän tarkasti ne neljä juttua, jotka ovat kuluvan syksyn aikana olleet joko ostoslistallasi tai haaveissasi. Linkitä postauksesi sen jälkeen tämän postauksen kommenttiboksiin, jotta pääsemme ihastelemaan toistemme syksyhimotuksia"

Suurta karsintaa siis joutuu tekemään jutuista joista haaveilen ja sen ensisijaisen mielitekoni jätän mainitsematta.

1. E27 -valaisin
Muuton E27 -valaisin
MUUTOn Mattias Ståhlbomin suunnitelema yksinkertainen valaisin, joka sopii sisustukseeni loistavasti, mutta minne? Haluun tämän kuitenkin ja väri tulee olemaan tietenkin harmaa

2. TREE -naulakko
Swedesen Tree -naulakko
Michael Young ja Katrin Olina Petursdottir ovat tämän lähes täydellisen naulakon suunnittelun takana. Sopisi tänne minun pikku luukkuuni lähes täydellisesti, mutta taidan kyllä toteuttaa naulakon tekemisen ihan itse. Talveksi projektia siis tulossa.


3. Uten Silo seinälokerikko
Uten Silo
Dorothee Beckerin 1969 suunnittelemasta seinälokerikko olisi lähes täydellinen keittiöni seinälle.
Värejä on tarjolla kolme, valkoinen, musta ja punainen ja nämä kaikki sopisi minulle. Hinta vain on n. 300e, eli ei siis ole tulossa ihan heti tätä :D

4. Kylpyhuoneen kalusteet
KVIK -kylpyhuone
Asuntoni heikoin lenkki on tällä hetkellä kylpyhuone, jonne tarvitaan jotain yksinkertaista ja kaunista. Tanskalaisen KVIKn kalusteet miellyttää silmää ja hinnatkaan ei päätä huimaa. Sitten joskus...

HAASTE
Nyt minun pitäisi esittää tämä haaste eteenpäin joillekin blogini lukijoista, mutta kun ei teitä näytä kovinkaan paljon olla, niin voin vain toivoa, että jos vaikka kommentoisitte himojani ja halujani (ja ilmoittaudutte lukijoiksi)

Jos kuitenkin joku lukijoista omaa sisustusblogia kirjoittaa, niin ota haaste vastaan ja kerro ne neljä juttua, joita himoitset.

BlogLovin

2 kommenttia:

  1. Kivoja himotuksia sulla! Mulle kelpaisi ehdottomasti kanssa E27, itse olen sitä tirkistellyt keltaisena. Ja joku naulakko. Tree on aivan ihana, mutta itse haikailen ehkä sen Hang It Allin perään, väreistä kun tykkään. :)

    Sun juttujasi olen muuten ihastellut foorumilla, mutta huonosti olen kommentoinut. Taidanpa sen sijaan klikata itseni lukijaksi. ;)

    VastaaPoista
  2. Äärettömän mukava saada uusia lukijoita, kiitos tästä Jolindha :)

    VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.