15.8.2011

Kodin keskus - olohuone

En voi oikein itsekään uskoa tätä. Jokin huoneista alkaa olemaan siinä vaiheessa, että siitä voi julkaista jo muutaman kuvankin. Ja vielä se huoneista keskeisin, vaikkei kuitenkaan käytetyin... olohuone
No onhan se tila silmät auki varmaan eniten aikaa vietetään, joten kai sen visuaalinen ilme olisi syytäkin olla ihan kunnossa. Mutta annetaan kuvien puhua puolestaaan ja paljastaa ensimmäistä kertaa jotain konaisuudesta yksittäisten nimikkeiden sijaan :)

Tupla Tukholmaa ja jotain ihanaa punaista

Viihdekeskus keskeneräisenä (Johdot piiloon ja vahvistin kaappiin piiloon
Olen saanut myös toiset Vallilan verhoista lyhennettyä ja ripusteltua paikalleen. Ja voi kuinka tykkään siitä. Ei voisi juuri parempi olla :D
BW fiilistelyä
Olenkin unohtanut mainita, että tuli taas tehtyä hankintoja (viimeviikolla) ja haettua myös jonkinlainen ruokapöytä ja pari tuolia kaveriksi... ja KYLLÄ. Asunnossa on tehty myös ruokaa. Varsin hieno suoritus minulle, joka olen asunut siivoojan ja valmisruuan maailmassa jo puolitoista vuotta. Kai tämä tarkoittaa myös jonkinlaista muutakin muutosta, kuin vain pelkkää sisustamista.

Joku saattaa kummastella (tai ainakin vanhemmat ihmetteli), että miksi eriväriset istuimet?
No koska noita päällisiä voi vaihtaa niiiiin helposti ja nyt sattuu olemaan harmaan ja mustavalkoisen vuoro. Myöhemmin varmasti tullaan näkemään myös punaista (joulu) ja pitkät valkoiset huput
(Tämä on se kerta kun joku onnekas neiti pääsee nauttimaan illallista, mutta sitä mahdollisuutta odotellessa...) koristamassa penkkejä.
Kokonaisuus.

Voitko tuntea kuinka Jamie Woon soi?
Olnkos jo maininnut, että yhtenä tärkeänä osana sisutustani on tukea pohjoismaalaista suunnittelua ja etenkin Suomalaista... helpoin (ja halvin) tapa on tätä toteuttaa on suosia esim. iittalan, marimekon ja vallilan tuotteita
Mustan PS-lipaston päältä...

Tuo nojatuoli on niin ihana, harmi kun se ei vain ole audio-visuaalisesti parhaalla paikalla.
Ja mitäs muuta

On niin uutta asua jossain oikeassa kodissa ja havaita kuinka helposti saa paskat ajatukset pois mielestä kun pääsee esim. siivoamaan omaa kotia. Mutta tästähän tämä arki alkaa ja on aika ruveta ottamaan niitä pieniä askelia ylöspäin.

Ja samalla kun nämä kuvat tuli otettua, tuli heti lisää uutuutta kotio. Keittiön kaappien yläovet kävin hakemassa ja niiden asentaminenkin on aloitettu, mutta ei olekaan niin helppo juttu, kuin alakaapit olivat. Asunnon kodikkuuss lisääntyi myös kertaheitolla, kun vanhemmat toivat muutaman kasvin koristamaan olohuonetta (Enempää kasveja ei sitten tarvitakaan) ja vierailun kunniaksi pesukone kytkettiin paikalleen, makuuhuone sai kattovalaisimen ja kaikki palaneet lamputkin tuli vaihdettua.

Nyt sitten pääsen pesemään itse pyykkini ensimmäistä kertaa vuosiin, mutta eiköhän tuo onnistu... epäinsinöörimäisesti luin jopa pesukoneen käyttöohjeetkin. Jopa mies siis osaa pestä pyykkiä... ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mä en pure.