22.8.2011

Juhlitaanpas tätä sitten hieman

Päätin sitten perjantaina, että koska lähiviikot on aika kiireisiä ja vapaat viikonloput on tiukilla... olisi varmaan hyvä pitää jotkut tupaan tutustumis juhlat. Joten lauantai aamulla kutsut muutamalle kaverille ja sitten raivokkaasti järjestelemään paikkoja iltaa varten.

Jonkin verranhan oli kuitenkin päivälle jäänyt tehtävää... esim. Keittiön uudet yläovet piti asentaa, yksi verho saada paikalleen, kaupassa käydä, hakea laseja lainaan ja siivotakin vielä. Mutta kaikki kerettiin ja kuoharitkin oli kerennyt jäähtyä sopivasti
Jotain vanhaa jotain uutta :D (suojakalvot vielä paikallaan)
Ja sitten hieman fiilistely kuvia ennen vieraiden saapumista, harmi kun parvekkeen kyntteliköt jäivät kuvaamatta, mutta kerkeehän noita kuvailla nyt kun syksykin tuntuu oikeasti saapuvan

Makuuhuone ja lempi valaisimeni

Vanha verho sai toimia parvekkeen pöytäliinana

Kiitos
Niille jotka niin lyhyellä varoitusajalla pääsi paikalle ja kaikille jotka jaksoi bilettää varsin aikaiseen (oisko ollut klo kymmeneen asti)

ja anteeksi alakerran naapuri, jolla näytti olevan paljon asiaa, kun kerta tuli tapaamaan minuakin moneen otteeseen illan aikana. "Nää on elämisen ääniä"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mä en pure.