8.7.2011

Keittiöstä aloitetaan

Kaupat on tehty ja asunto on nyt virallisestikin minun, missä nyt vielä pari viikkoa asustelee vanhat asukkaat :/

Viimeviikolla kuitenkin tuli tehtyä hieman lisää valmisteluja ja kauppareissulta jäi käteen integroitava tiskikone ja kuten arvata saattaa, se ei tule saamaan päälleensä niin ihanaa ja perinteistä 90-luvun keittiö ilmettä, valkoisine kaappeineen joissa on puiset listat ylhäällä ja alhaalla.
Tämä on muuten viides asuntoni, missä on tälläiset ovet ...fuuuck, mikä vttu siinä on kun jokaiseen asuntoon on laitettu samanlaiset :)

Ihanat ysäri kaapit

Miten niin haluan vaihtaa ton tiskikoneen?
Onneksi tilanne ei ole niin paha miltä kuvissa näyttää, vaan kaapit saavat yllensä pientä modernisointia, muutaman vedoksenkin tein käyttäen IKEA:n suunnitteluohjelmaa. Liesituuletin menee myös vaihtoon ja liesikin olisi kiva vaihtaa, mutta se tapahtunee myöhemmin. Jääkaappipakastin on vuoden vanha ja saa jäädä (jos ei joku halua ostaa sitä pois?)

Ja koska liesi mahdollisesti vaihtuu jossain vaiheessa, ei tosoillekaan ole tarkoitus tehdä mitään. Takaseinällä oleva hylly tulee poistumaan tai vaihtumaan "sopivampaan", joten maalauspuuhiin pääsee varmasti... ja onneksi alla on niin ihana lasikuitu tapetti, jonka poistaminen on kuulemma hankalaa. Joku remontti-reiska saa tulla tekemään sen. Minä kyllä saan nuo ovet vaihdettua. (saa nauraa)

Mutta millainen se sitten tulee olemaan...
 

Versio 1: All in white

Versio 2: Alaosa mustana ja yläosa valkoisena

Versio 3: Musta tehostenurkkaus
ja noissa kuvissa noiden ovien pitäisi olla kiiltävän valkoisia, ei harmaita :D Ja vetimet puuttuu tarkoituksella.

Mikäs näistä valitaan? Sais ovet tilaukseen :)

6 kommenttia:

 1. Anonyymi8/7/11 13:37

  Musta tehostenurkkaus!

  VastaaPoista
 2. mulla oli muuten kans just sitä kiiltävää valkosta ylä ja alakaapit ja tumman liila kimmeltävä välitila suunnitelmissa kunhan pääsen aloittamaan keittiörempan :)täs on onneks viel aikaa valkata tasot kun en osaa valita :D

  ota toi kaksvärinen, ala kaapit mustana :)

  VastaaPoista
 3. Ma lahtisin valkosilla kaapeilla ja seinaan voi sit keksii jotain piristysta.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. B&W mutta valkoinen liesi tummien ovien välissä voi hyppiä vähän silmille, varsinkin kun noi lattialiedet ei oo mitään nättejä :/

  VastaaPoista
 6. Mulla olis jonkin verran tasoitetapettia ylimääräisenä tuon lasikuitutapetin peittämiseen. Millaista jälkeä sillä saa aikaan, voit tulla tsekkaamaan meidän eteisestä.

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.