4.7.2011

Asunto löytyi...

Asunto ja koti taitaa olla jotain ihmisten perustarpeita, joista minulla ei ole ollut tietoa reiluun vuoteen... joten talvella lähti sitten asunto hakuseen. Kriteereinä +40 neliötä ja parveke/piha. Plussaa... paljon... tuo sauna, johon olen vähintäänkin tottunut. Sijainti oltava PK-seudulla ja mahdollisuus liikkua keskustaan julkisilla, vaikka itse tosin en tätä harrastakaan.

Toukokuussa tärppäsi ja "Vantaan Westendissä" eli Vaaralasta löytyi luhtitalon toinen kerros. Mallia 2h+kk+s+parveke. Kaksi iltaa joutu miettimään, mutta ei se mielipide pohtimalla muuttunut minnekään, joten "yksi tälläinen, Kiitos"
Nyt siis löytyy  alusta josta lähetään kehittämään sopivaa tilaa minulle ja joskus Heinäkuun lopulla voisi päästä jo muuttamaan.

Remonttia...
Talo on vuodelta -91, joten suurelta osin asunto on varsin siistissä kunnossa. Joitakin muutoksia kuitenkin tehdään suhteellisen matalan budjetin sallimissa rajoissa:
- Keittiön alkuperäiset kaappien ovat vaihtuvat uusiin ja muutama kone vaihtuu uuteen.
- Makuuhuoneen seinä saa muuttua toisenlaiseksi, mutta katsotaan vielä millaiseksi. Vihreä se tosin ei ainakaan ole (kuten nyt)
- Kylpyhuoneen kalusteet saavat vaihtua moderdimpaan

Tästä lähdetään ja katsotaan mitä aikaiseksi saadaan...

3 kommenttia:

 1. Tiedätkös, aloitin lukemaan nyt tätä sun blogia ihan alusta ja tittidiiii, me ollaan oltu sun kanssa melkein naapureina. Me muutettiin vuosi sitten Vaaralasta pois. ;)
  Pieni on maailma, varsinkin Suomi. Me asuttiin Harjunreunalla ennen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailma tosiaankin on pieni. Pitäs varmaan kaluta teidänkin blogi läpi, niin tietäisi minne muutitte ;)

   Poista
  2. Helsingin puolelle muutettiin, itään... Ihan lähellä siis edelleen. ;)

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.