26.7.2015

Tekemistä kuukaudeksi.Uusi asunto alkaa olemaan tiedossa ja valmistelut hankintaa varten aloiteltu. Samalla loman ratoksi kaupan lehtihyllyt tyhjennettiin sisustuslehdistä ja kaikki vanhat tutut blogit käytiin väijyy läpi.

Ei ole kyllä meininki kauheesti muuttunut blogistaniassa. Ainoa ero on, että silloin kun minä lopettelin kirjoittelun, kun sisustamiseen liittyvää tarinaa ei ollut kertoa, niin osa on päättänyt alkaa sisustaa itseään kaikkien pällisteltäviksi. Ja se on kuulemma Lifestylee. Osa jatkaneista, on taas kaapattu erinnäisten blogiportaalien vetonauloiksi ja ovat täynnä mainostamista. Voin kertoa, että jos joku antaa mulle ilmaisen rellun, niin sekin muuttuu aika hyväksi.
Paska, parempi, ilmainen.

Mutta vit***lun pohjustamisen jälkeen siirytään siihen mitä minä mietin.

- Tarvitsee muuttaa kk sisällä
- Tarvitsee sisustaa 3h+k+s+varasto
- Tarvitsee uuden sohvan, keittiönpöydän, tuolit, säilytyskalusteita, maton, pesukoneen, kuivausrummun, pihakalusteita, grillin, tapetteja, mahdollisesti pihalle lasiterassin

...joten minä ainakin tulen pohtimaan tulevaisuudessa näitä juttuja ja ajattelin myös päästää kaikki virtuaalisesti sisustaa tulevan kämppämme, kunhan sen hankinta on varmistunut.

p.s. Ostin itelleni Marimekon alesta nahkaisen pikkulaukun. Pitäskö käsitellä aihetta? :D

2 kommenttia:

  1. Sinä oletki oikein pätevöitynyt teettämään toisilla sen mitä et itse osaa: Sisustaa. Tervemenoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Juuri siksi kaipailenkin apuja muilta, kuin omat taidot eivät riitä ja uusia ideoitakin tarvitsisi. Näkemiin.

      Poista

Saa kommentoida, mä en pure.